Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Ranglijst KNLTB Padel 2024

Raadpleeg de meest actuele ranglijst van de KNLTB op Padelready: jouw toonaangevende bron voor officiële padel rankings.

Nederland staat bekend om zijn liefde voor sport, en de populariteit van Padel neemt snel toe. Met de laatste padel ranking van de KNLTB, zijn liefhebbers en spelers overal in het land in afwachting van de namen van de hoogst gerangschikte spelers.
Wie zal de top van de lijst bereiken en de felbegeerde titel van hoogst gewaardeerde Padel-speler van Nederland winnen?

Deze ranking is niet alleen van belang voor de spelers zelf, maar heeft ook invloed op de manier waarop Padel in Nederland wordt gezien. Het kan nieuwe spelers inspireren om de sport te proberen en gevestigde spelers motiveren om hun vaardigheden te verbeteren. De spanning is hoog en de competitie is sterk, want iedereen wil zijn plaats verdienen in de top van de Nederlandse Padel-ranking.

Als fan van Padel ben je waarschijnlijk benieuwd wie er dit jaar bovenaan de lijst zal staan. Zal het een bekende naam zijn of zal er een nieuwe ster opduiken? Blijf op de hoogte van de laatste Padel-nieuwtjes en ontdek wie de hoogst gerangschikte spelers van Nederland zullen zijn!

Laatst bijgewerkt: 17/05/2024

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist