Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Puck Bernard

Vlag
2330 punten
Puck Bernard bij Padelready.nl

Dit profiel is geverifieerd

8de op de ranglijst van de KNLTB

Puck Bernard: Een Opkomend Talent in de Padelwereld

Puck Bernard, een 18-jarige atleet met grote ambities in de sport padel, maakt snel naam in de sportwereld. Met een intensief trainingsregime dat vier keer per week op de padelbaan plaatsvindt, aangevuld met fysieke trainingssessies, is Bernard vastberaden om de top te bereiken. In het cruciale examenjaar, met het oog op het behalen van Havo 5, blijft Bernard gefocust op het realiseren van gestelde doelen in de padelsport.

Het ultieme streven? Nummer 1 van de wereld worden in padel. Dit ambitieuze doel onderstreept niet alleen Bernard’s passie en toewijding aan de sport maar ook de bereidheid om de nodige offers te brengen voor succes. Met een duidelijke visie en een onwrikbare inzet is Puck Bernard ongetwijfeld een naam om in de gaten te houden in de internationale padelgemeenschap.

Erkenning als ‘Talent van het Jaar 2023’ door de KNLTB

In een recente erkenning tijdens de EY NK Padel 2024 van haar uitzonderlijke prestaties en potentieel in de padelsport, is Puck Bernard door de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) uitgeroepen tot ‘Talent van het Jaar 2023’. Deze prestigieuze onderscheiding benadrukt Bernard’s impact op de sport en haar potentieel om op internationaal niveau te presteren. Het ontvangen van zo’n belangrijke titel onderstreept niet alleen haar vaardigheden en toewijding maar motiveert haar ook om haar ambities voort te zetten en haar droom om de nummer 1 van de wereld te worden, te verwezenlijken.

Deze jonge atlete belichaamt de essentie van doorzettingsvermogen en ambitie, elementen die essentieel zijn voor succes in zowel de sportwereld als daarbuiten. Naarmate Bernard dichter bij het realiseren van het doel komt om de wereldranglijst aan te voeren, zullen fans en volgers ongetwijfeld getuige zijn van haar spannende ontwikkelingen en prestaties op de padelbaan.

Puck Bernard’s reis naar de top in de padelsport is een inspirerend verhaal van ambitie, vastberadenheid, en de onvermijdelijke ups en downs die komen kijken bij het najagen van een droom. Met de steun van coaches, familie, fans en sponsoren is de weg naar wereldsucces binnen handbereik voor deze opkomende ster.

RS Padel Rialto Pro

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist