Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Waar komt Oxdog ineens vandaan?

Oxdog, een merk dat zijn wortels heeft in de wereld van floorball, staat bekend om zijn innovatieve benadering en kwaliteitsproducten die atleten helpen hun prestaties naar een hoger niveau te tillen. Met een rijke geschiedenis van succes en innovatie in floorball, heeft Oxdog nu de ambitieuze stap gezet naar de snelgroeiende wereld van padel. Deze overstap markeert Oxdog als een klein merk met grootse plannen, vastberaden om een unieke stempel te drukken op de padelmarkt.

Oxdog’s ervaring in het ontwikkelen van hoogwaardige sportuitrusting voor floorball wordt nu overgebracht naar padel, met een duidelijk doel voor ogen: spelers voorzien van topkwaliteit rackets die innovatie en prestatie combineren. Door hun expertise in materiaaltechnologie, ontwerp, en aandacht voor de behoeften van spelers, brengt Oxdog een frisse wind in de padelwereld. Hun toewijding aan kwaliteit en innovatie, bewezen in de floorball-arena, belooft een spannende toekomst voor padelspelers die op zoek zijn naar uitrusting die hen onderscheidt.

Oxdog’s entree in padel is niet zomaar een uitbreiding van hun productlijn; het is een statement dat ze klaar zijn om de padelindustrie te innoveren met dezelfde passie en expertise die ze naar floorball hebben gebracht. Als een klein merk met serieuze plannen, staat Oxdog klaar om de padelwereld te veroveren, de sport verder te evolueren, en spelers van elk niveau te voorzien van de middelen om hun potentieel volledig te benutten.

Ben je op zoek naar het perfecte padel racket dat je spel naar een hoger niveau tilt? Zoek niet verder! Oxdog biedt een reeks rackets die zijn ontworpen om aan de wensen van elke speler te voldoen. In deze gids nemen we een diepe duik in de drie indrukwekkende series Oxdog Padel rackets: de Sense, Hyper, en de Ultimate . Ontdek welk racket het beste bij jouw speelstijl past en bekijk onze uitgebreide selectie van Oxdog-accessoires om je uitrusting compleet te maken.

Oxdog Sense: Voel het Spel

De Oxdog Sense is ontworpen met het oog op finesse en controle. Het biedt een ongeëvenaarde balans tussen kracht en precisie, waardoor het de ideale keuze is voor spelers die hun spel willen verfijnen. Met zijn innovatieve technologieën en materialen biedt de Sense Pro een ongekend gevoel en reactievermogen.

 • Belangrijkste kenmerken:
  • Verbeterde balcontrole
  • Uitstekende precisie bij elke slag
  • Ideaal voor strategische spelers

Oxdog Hyper: Maximale Kracht

Voor de spelers die hun tegenstanders willen overweldigen met brute kracht, is de Oxdog Hyper 2.0 Pro de perfecte keuze. Dit racket combineert geavanceerde technologieën met een krachtig ontwerp om maximale energieoverdracht te garanderen. Bereid je voor om het spel te domineren met de Hyper 2.0 Pro.

 • Belangrijkste kenmerken:
  • Ontworpen voor krachtige slagen
  • Verbeterde duurzaamheid voor langdurig gebruik
  • Perfect voor aanvallende spelers

Oxdog Ultimate: Het Beste van Beide Werelden

De Oxdog Ultimate is het vlaggenschipmodel van Oxdog, dat het beste van controle en kracht combineert. Dit racket is de ultieme keuze voor de allround speler die geen compromissen wil sluiten. Met zijn uitgebalanceerde ontwerp en geavanceerde materialen, biedt de Ultimate ProPlus een ongekende ervaring op de padelbaan.

 • Belangrijkste kenmerken:
  • Uitzonderlijke balans tussen kracht en controle
  • Innovatief ontwerp voor allround prestaties
  • Ideaal voor spelers die veelzijdigheid zoeken

Maak Je Uitrusting Compleet met Oxdog-Accessoires

Naast de indrukwekkende racketseries biedt Oxdog een breed scala aan accessoires, waaronder grips, tassen en ballen, om je padelervaring te optimaliseren. Elk accessoire is ontworpen met dezelfde aandacht voor kwaliteit en prestaties als de rackets zelf. Blader door ons assortiment om je spel naar een hoger niveau te tillen.

Conclusie

Oxdog Padel rackets bieden voor elk type speler wat wils, van de precisiezoekende tacticus tot de krachtliefhebber. Met de Sense Pro, Hyper 2.0 Pro, en Ultimate ProPlus series, gecombineerd met een uitgebreid aanbod aan kwaliteitsaccessoires, is Oxdog hét merk voor al je padelbehoeften

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist