Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Chingotto en Navarro trekken zich terug uit Zweedse Padel Tour

De wereld van padel werd opgeschud toen bekend werd gemaakt dat de populaire spelers Federico Chingotto en Paquito Navarro zich terugtrekken uit het aankomende World Padel Tour toernooi in Malmö, Zweden. De aankondiging kwam als een schok voor fans en medespelers, aangezien het duo bekend staat om hun indrukwekkende spel en recente successen.

Onverwachte blessure voor Chingotto

De reden voor deze onverwachte terugtrekking is een blessure die Chingotto heeft opgelopen. De aard van de blessure is nog niet bekendgemaakt, wat de speculaties en zorgen onder fans alleen maar versterkt. De World Padel Tour organisatie maakte het nieuws maandag bekend via hun sociale media kanalen, maar gaf geen verdere details over de ernst of de verwachte hersteltijd van Chingotto’s blessure.

Recente successen van het duo

Chingotto en Navarro hebben de afgelopen tijd indrukwekkende prestaties neergezet in de padelwereld. In oktober bereikten ze nog de finale van de Amsterdam Open, wat hun populariteit en status als topduo alleen maar versterkte. Hun terugtrekking uit de Zweedse Padel Open, waar ze als vierde waren geplaatst, is dan ook een grote teleurstelling voor zowel de spelers zelf als hun aanhang.

Onzekerheid over vervanging

Met het wegvallen van Chingotto en Navarro uit het toernooi, rijst de vraag wie hun plaats zal innemen. Ze zouden het in de eerste wedstrijd opnemen tegen José Rico en Miguel Benitez. Het is nog onduidelijk of de organisatie zal kiezen voor ‘lucky losers’ om de opengevallen plekken op te vullen, of dat Rico en Benitez automatisch doorgaan naar de volgende ronde met een zogenaamde ‘walkover’.

Start van de hoofdronde

Ondanks deze tegenslag, gaat de World Padel Tour in Malmö gewoon door. De hoofdronde van het toernooi begint op woensdag. Fans en spelers kijken uit naar de wedstrijden, ook al zullen ze het zonder de spannende actie van Chingotto en Navarro moeten doen. Het blijft afwachten hoe het toernooi zal verlopen zonder dit dynamische duo en wie er uiteindelijk met de overwinning vandoor zal gaan.

De padelwereld houdt ondertussen haar adem in en wenst Chingotto een spoedig herstel toe. Het is te hopen dat hij snel weer op de baan staat, samen met Navarro, om hun fans te trakteren op het hoogstaande spel waar ze zo bekend om staan.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Ultimate Tour '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist