Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Paquito Navarro en Federico Chingotto: Een nieuw padel-duo op zoek naar succes

De wereld van professioneel padel is altijd in beweging, met spelers die voortdurend op zoek zijn naar de perfecte partner om hun spel naar een hoger niveau te tillen. Een van de meest recente en opmerkelijke partnerschappen is die tussen de Spaanse speler Paquito Navarro en de Argentijn Federico Chingotto. Sinds april delen ze het veld, en hoewel ze nog op zoek zijn naar hun eerste titel samen, is hun samenwerking al veelbelovend.

Van een moeilijke start naar een nieuwe samenwerking

Paquito Navarro, de nummer acht van de wereld, begon het seizoen met een moeilijke start. Hij zette zijn samenwerking met Juan Tello voort, maar zonder succes. Na een reeks teleurstellende resultaten besloten ze hun wegen te scheiden. Navarro ging op zoek naar een nieuwe partner en vond deze in Federico Chingotto. Met deze nieuwe samenwerking keerde Navarro terug naar de backhand, een positie waar hij zich comfortabeler voelt.

“Ik kwam uit een zeer moeilijke periode toen ik met Chingotto begon. Ik won geen wedstrijden en mijn poging om aan de rechterkant te spelen was niet succesvol. Hoewel ik geen spijt heb van die ervaring, realiseerde ik me dat het niet mijn positie was. Ik voelde me slecht voor mijn voormalige partner Juan Tello, die met mij te maken had toen ik op die positie speelde,” vertelde Navarro in een interview met de Spaanse krant 20minutos.

Een nieuwe dynamiek op het veld

Met Chingotto vond Navarro een klassieke forehand die zijn beste spel weer naar boven bracht. “Ik ben erg blij en dankbaar voor Chingotto,” zei Navarro. Het nieuwe duo heeft al indrukwekkende resultaten geboekt, met finaleplaatsen in zowel de Premier Padel als de World Padel Tour. Maar ze zijn nog steeds op jacht naar hun eerste titel samen, een doel dat Navarro hoopt te bereiken voor het einde van het jaar.

“Het is onmogelijk om te strijden voor de eerste plaats, wat altijd het doel is aan het begin van het jaar, maar we willen een titel winnen. Ik geloof dat Chingotto het niveau, de moed en de wil heeft om dit te laten gebeuren en ik hoop dat ik hem dat kan geven voor het einde van het jaar,” zei Navarro.

De toekomst van Navarro en Chingotto

Hoewel ze nog op zoek zijn naar hun eerste titel, is het duidelijk dat Navarro en Chingotto een krachtig duo vormen op het padelveld. Met hun gedeelde passie voor het spel, hun vastberadenheid om te winnen en hun complementaire speelstijlen, hebben ze alle ingrediënten om succesvol te zijn. Het is een kwestie van tijd voordat ze hun eerste titel samen winnen en hun plaats in de padelwereld verder versterken.

De reis van Navarro en Chingotto is een herinnering aan de dynamiek van professioneel padel en de constante zoektocht naar de perfecte partner. Het is een sport waarin individuele vaardigheden belangrijk zijn, maar de juiste partnerschap kan het verschil maken tussen winnen en verliezen. En voor Navarro en Chingotto, lijkt het erop dat ze de juiste combinatie hebben gevonden.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Ultimate Tour '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist