Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Ale Salazar na de scheiding: “Dit koppel verdiende een ander afscheid”

De Spaanse speler ging naar social media na de aankondiging van Gemma Triay dat hun samenwerking ten einde liep.

Na meer dan twee jaar de wereld van het damespadel te hebben gedomineerd, is er een einde gekomen aan het partnerschap ‘Triazar’. Gemma Triay kondigde deze woensdag het einde aan van een van de grootste paren in de padelgeschiedenis.

In reactie op de aankondiging van Triay, betuigde Alejandra Salazar haar spijt over de beslissing van haar (voormalige) teamgenoot. De in Madrid geboren speelster maakte ook van de gelegenheid gebruik om het hele team te bedanken voor de drie jaar vol gedeelde ervaringen en uitdagingen op de velden.

“Ik denk dat deze samenwerking een ander afscheid verdiende, het afsluiten van hun hoofdstuk op het veld en het streven naar de top, zoals we altijd hebben gedaan. Ik kan alleen maar respecteren en accepteren dat dit situaties zijn die ook deel uitmaken van ons dagelijks leven als professionele speelsters en ik ben Gemma en ons hele ‘Triazar’-team dankbaar voor alles wat we hebben meegemaakt in deze bijna fantastische 3 jaar,” verklaarde ze.

“Een uitdagend moment”

De aankondiging van de scheiding komt op een delicaat moment voor Salazar, die midden in het herstelproces zit van een elleboogoperatie die ze afgelopen juni onderging. Deze ingreep was bedoeld om een einde te maken aan een blessure die haar twee lange jaren had geplaagd.

“Het is een uitdagend moment voor me, nu ik klaar ben met een operatie aan een elleboogblessure die ik al jaren heb. En het is in deze situatie dat ik me het meest vastklamp aan de waarden die sport me in meer dan 20 jaar heeft bijgebracht: vastberadenheid, inzet, empathie, teamwork, niet opgeven na een nederlaag of blessure, zelfkritiek, veerkracht, toewijding en respect,” deelde de 37-jarige speelster.

De padelster sloot haar woorden af met een boodschap aan haar volgers en sponsors: “Ik bied mijn oprechte excuses aan aan onze sponsors die dit gezamenlijke project vanaf dag één hebben gesteund, en aan jullie allemaal, onwrikbare fans van deze samenwerking. Wees gerust, ik zal mijn nieuwe pad met dezelfde passie en professionaliteit benaderen als altijd.”

Hoewel er al veel namen worden genoemd om de Spanjaard te vergezellen in het tweede deel van het seizoen, is de nieuwe partner voor Salazar nog niet bekend gemaakt.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Racket Prime Pro VSQZ

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist