Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Yanguas over Lebron: “Met Juan is er geen probleem, wat er op het veld gebeurt, blijft op het veld”

Mike Yanguas was een van de grote protagonisten van Qatar Most necessary 2024. De getalenteerde forehand bereikte niet alleen zijn eerste finale in Premier Padel, maar was ook degene die de furie van Lebron ontketende in die wedstrijd in de 16e ronde die voor altijd herinnerd zal worden als de wedstrijd die de breuk tussen Lebron en Galan inluidde.

In een interview met Relevo bagatelliseerde Yanguas het belang van wat er die dag gebeurde: “Ik zal het uitleggen, ik ben erg gesteld op Juan, er is geen probleem, wat er op de baan gebeurt, blijft op de baan. Als ik vandaag op een goed niveau speel, dan is dat dankzij hen. Ik trainde met hen toen ik op de academie zat, ze hebben een betere speler van me gemaakt en een betere atleet. Ik ben ze veel verschuldigd, de relatie is erg goed.

Hoe dan ook, Yanguas beschreef in detail vanuit zijn standpunt hoe hij dat gespannen moment beleefde: “Aan het begin van de wedstrijd benadrukten we het met Juani en Garrido, dat vanuit ons oogpunt stapte Juan op de lijn toen hij serveerde en nou, als ik hem op de baan zie ga ik erom vragen, het is mijn recht. Ik vroeg erom en Juan vond het niet zo leuk. Eet is waar dat we de tijd nemen tussen elk punt, dat lijkt me logisch, aan het eind van de dag is de wedstrijd erg lang.”

Aan de andere kant bevestigde de finalist uit Qatar dat hij en Garrido door de beveiliging naar buiten moesten worden begeleid: “De hele menigte werd gek, mensen werden gek, dus ja, ze hebben beveiliging neergezet zodat we allemaal konden gaan douchen en naar het resort konden gaan”.

Tot slot maakte Yanguas een standvastigheid van het geweldige resultaat behaald in het Qatar Most necessary 2024: “Erg blij met het getoonde niveau, als je wedstrijden wint wil je altijd meer, als je in de finale komt wil je altijd winnen. Het was een beetje een mix van emoties gedurende de week. Ik ben trots op het team.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Ultimate Tour '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist