Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

WPT-pauze: hoe de sterren hun vakantie doorbrengen

Een intensief wedstrijdschema heeft de padelsterren dit voorjaar gekenmerkt. Nu, met een paar weken vrij van tournees, zijn dit enkele van de bestemmingen die de wereldspelers hebben gekozen om hun batterijen op te laden.

Martín Di Nenno

Een van de topspelers in het mannenklassement maakte van de gelegenheid gebruik om zijn favoriete voetbalclub te steunen: Boca Juniors. De wedstrijd ging over in penalty’s en de aanwezigheid van de padelster had waarschijnlijk invloed op het resultaat, want Boca Juniors won.

Gemma Triay

Gemma heeft het erg druk gehad met haar scheiding van Ale Salazar, die in het nieuws is geweest. Tijdens haar pauze bezocht ze Griekenland, meer bepaald Mykonos, om de vakantie met haar familie door te brengen.

Ariana Sánchez

De nummer één van de wereld koos ervoor om haar batterijen op te laden in Menorca, waar ze genoot van de zonnige stranden en het kristalheldere water.

Paquito Navarro

Paquito koos ervoor om zijn vakantie met zijn familie door te brengen in Spanje. Natuurlijk mocht zijn racket niet ontbreken in zijn koffer.

Arturo Coello

De nummer één van de wereld koos ervoor om zijn vakantie door te brengen op Ibiza, genietend van de nacht en varend met een groep vrienden die “toevallig” veel bekende gezichten zijn.

Op de foto: Javier Barahona, Arturo Tienza, Jaime ‘Chipi’ Muñoz, Julio Extremera, Coki Nieto en José Gaspar.

Marta Ortega

Net als haar nieuwe teamgenoot Gemma Triay koos ook Dr. Ortega Griekenland om tijd met haar familie door te brengen.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Racket Prime Pro VSQZ

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist