Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

World Padel Tour dringt er bij dames op aan niet deel te nemen aan Premier Padel

Het circuit van Setpoint Events heeft een brief gestuurd naar alle vrouwelijke spelers die zich hebben ingeschreven voor de Premier Padel Major in Italië, waarin staat dat zij geen toestemming hebben om deel te nemen aan het evenement.

Toen alles leek te kalmeren tussen de Premier Padel en World Padel Tour circuits, is er een nieuw en onverwacht hoofdstuk toegevoegd aan de strijd om de controle over wereldpadel.

Volgens de Spaanse media Relevo heeft World Padel Tour een brief gestuurd naar de spelers met een “uitnodiging” om niet mee te doen aan het grote toernooi in Italië dat wordt georganiseerd door Premier Padel en FIP. Het toernooi vindt plaats van 10 tot en met 16 juli in het ‘Foro Italico’ in Rome.

Net als vorig seizoen bij de mannen waarschuwt het circuit van Setpoint Events de spelers dat deelname aan het evenement contractbreuk is en grote juridische gevolgen kan hebben.

Deze “kink in de kabel” is een stap terug in de onderhandelingen tussen de circuits, waarvan verwacht werd dat ze tot een goed einde zouden worden gebracht. In de komende weken zullen we weten of de meiden eindelijk hun langverwachte debuut zullen maken in Premier Padel.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Sense Pro '24 Padel Racket

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist