Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

World Padel Championship brengt DP World aan boord als titelsponsor


World Padel Championship haalt DP World aan boord als titelsponsor

Vandaag werd aangekondigd dat het World Padel Championship (WPC) DP World aan boord zal halen als de officiële titelsponsor van hun grote evenementenreeks. De deal is bedoeld om een extra niveau van prestige te geven aan deze opwindende sport, die nu miljoenen kijkers en spelers over de hele wereld trekt.

Sinds de eerste editie in 2020 is de WPC-toernooiserie een belangrijke kracht geworden in de wereld van padel, een sport die wordt beoefend door miljoenen toeschouwers en spelers uit alle hoeken van de wereld. De toernooiserie brengt de beste spelers van elk continent samen en stelt hen in staat om op het hoogste niveau op een wereldtoneel te strijden, met de spanning en energie van een professionele topsport.

Deze laatste sponsoraankondiging zal zorgen voor een hernieuwd prestigeniveau voor de toernooireeks. Met DP World aan boord zal de serie nu profiteren van het wereldwijde bereik en de wereldberoemde reputatie van een van 's werelds toonaangevende bedrijven. Het netwerk van DP World zal helpen om het bereik van de serie te vergroten en tegelijkertijd een nog sterkere band met het groeiende publiek op te bouwen.

In een verklaring zei Sultan Ahmed Bin Sulayem, CEO van DP World: “We zijn er trots op om samen te werken met het Wereldkampioenschap Padel en te helpen de geweldige energie van deze geweldige sport tot leven te brengen. DP World zet zich in voor het ondersteunen van inspirerende sporten en atleten en we zijn verheugd om onze krachten te bundelen met de WPC terwijl deze blijft groeien en zich ontwikkelen op een wereldwijd podium.”

De WPC-toernooiserie wordt genoten door zowel kijkers, spelers als toeschouwers, en de toevoeging van DP World belooft het toernooi naar nog grotere hoogten te tillen. Met het wereldwijde bereik en de aanwezigheid van DP World heeft de WPC nu de mogelijkheid om padel aan een breder publiek te laten zien en nog meer opwindende kansen te creëren voor spelers en fans

Het World Padel Championship en DP World zijn beide toegewijd aan het creëren van een positieve en plezierige ervaring voor alle betrokkenen, en met deze samenwerking ziet de toekomst van padel er rooskleuriger uit dan ooit. maak deel uit van de groeiende padelgemeenschap!

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Tour '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist