Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Wereldsterren Galan/Lebron en Josemaria/Sanchez ontbreken bij WPT Mexico

De World Padel Tour (WPT) in Mexico zal dit jaar een aantal van haar grootste sterren moeten missen. In een recente aankondiging op social media, heeft de WPT bevestigd dat de teams Galan/Lebron en Josemaria/Sanchez niet zullen deelnemen aan het toernooi. Dit heeft geleid tot een wijziging in de loting voor de wedstrijd.

De afwezigheid van Galan/Lebron

Juan Lebron, de helft van het team Galan/Lebron, heeft op Instagram een verklaring gegeven voor hun afwezigheid. “We zullen om persoonlijke redenen niet in Mexico kunnen spelen”, schreef hij. “Ik ben erg verdrietig om niet te spelen in een land dat zoveel van padel houdt”. Het is een teleurstelling voor de fans, aangezien Galan/Lebron bekend staan als een van de sterkste teams in de sport.

Geen commentaar van Josemaria/Sanchez

Paula Josemaria en Ariana Sánchez, die samen het team Josemaria/Sanchez vormen, hebben nog geen commentaar gegeven op hun afwezigheid. Het is onduidelijk waarom ze niet zullen deelnemen aan het toernooi. Dit team is ook een favoriet bij de fans en hun afwezigheid zal zeker gevoeld worden tijdens de wedstrijden.

Impact op de World Padel Tour

De afwezigheid van deze twee teams zal ongetwijfeld een impact hebben op de World Padel Tour in Mexico. Beide teams hebben een sterke aanwezigheid in de sport en hun afwezigheid zal een gat achterlaten in de competitie. Het zal interessant zijn om te zien hoe de andere teams deze kans zullen aangrijpen om hun positie in het toernooi te versterken.

Laatste toernooi voor de Master Final

De World Padel Tour in Mexico is het laatste WPT-toernooi voor de Master Final. Dit maakt het een cruciaal toernooi voor de teams die hopen zich te kwalificeren voor de finale. Ondanks de afwezigheid van Galan/Lebron en Josemaria/Sanchez, belooft het toernooi nog steeds een spannende strijd te worden met veel getalenteerde teams die strijden om de topposities.

Conclusie

Hoewel de afwezigheid van Galan/Lebron en Josemaria/Sanchez een teleurstelling is voor de fans, biedt het ook kansen voor andere teams om te schitteren. Het belooft een spannend toernooi te worden, vol met onverwachte wendingen en intense competitie. Ondanks de veranderingen in de line-up, blijft de World Padel Tour in Mexico een evenement om naar uit te kijken voor alle padel-liefhebbers.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist