Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Wereld nummer één Josemaría en Sánchez uitgeschakeld in Malmö WPT-toernooi

Paula Josemaría en Ari Sánchez, de huidige nummers één van de wereld in het damespadel, hebben hun plek in de finale van het World Padel Tour (WPT) toernooi in Malmö verloren. Ze werden verslagen door het Spaans-Portugese duo Alejandra Salazar en Sofia Araujo in de halve finales.

Halve finales in Malmö

De halve finales in Malmö waren een spannende aangelegenheid. Josemaría en Sánchez, die als favorieten de baan op kwamen, hadden het moeilijk tegen Salazar en Araujo. Het Spaans-Portugese duo liet een indrukwekkend spel zien en wist de wedstrijd in twee sets te winnen. De uiteindelijke score was 6-2, 6-2 in het voordeel van Salazar en Araujo.

Reacties na de wedstrijd

Na de wedstrijd sprak Sofia Araujo met Viaplay over de overwinning. “We hebben echt heel goed gespeeld. Alejandra zei tegen me dat het vandaag onze dag was en dat was het ook, dus we zijn erg blij,” vertelde Araujo.

Alejandra Salazar voegde eraan toe: “Het is geweldig voor me om weer zo competitief te zijn als ik wil. Met mijn forehand in vuur en vlam heb ik veel punten aan het team gegeven. Sofia verdedigt perfect. Het was bijna een perfecte wedstrijd. We hebben het beste gevoel hier in Malmö, dus hopelijk kunnen we deze prestatie morgen herhalen.”

Finale in het vooruitzicht

Salazar en Araujo zullen het in de finale opnemen tegen Beatriz González en Delfina Brea. Dit duo wist eerder op de dag Marta Ortega en Gemma Triay te verslaan en heeft zich daarmee verzekerd van een plek in de finale.

De uitschakeling van Josemaría en Sánchez is een verrassing, gezien hun status als nummer één van de wereld. Het belooft een spannende finale te worden, waarin Salazar en Araujo zullen proberen hun indrukwekkende prestatie uit de halve finale te herhalen.

De finale van het WPT-toernooi in Malmö belooft een spannende strijd te worden tussen twee sterke duo’s. Met de uitschakeling van de wereld nummer één is de weg vrij voor een nieuwe kampioen. Wie zal er uiteindelijk met de titel vandoor gaan?

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Sense Pro '24 Padel Racket

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist