Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Voetbalsterren Jamie Vardy en Dominic Calvert-Lewin investeren in padelsport

De padelsport, een combinatie van tennis en squash, wint wereldwijd aan populariteit. Dit is niet onopgemerkt gebleven bij voetbalsterren Jamie Vardy en Dominic Calvert-Lewin. Beide spelers hebben onlangs geïnvesteerd in Game4Padel, een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van padelcentra in het Verenigd Koninkrijk.

Investering in opkomende sport

Volgens The Padel Paper hebben Vardy en Calvert-Lewin bijgedragen aan de laatste financieringsronde van Game4Padel. Deze ronde bracht meer dan 2 miljoen euro op, waardoor de waarde van het bedrijf steeg tot bijna 29 miljoen euro. Game4Padel heeft momenteel 15 padelcentra in het Verenigd Koninkrijk en heeft ambitieuze plannen voor de toekomst. Het bedrijf wil in de komende vijf jaar 300 nieuwe banen creëren.

Beroemdheden en de padelsport

De investering van Vardy en Calvert-Lewin in de padelsport is geen uniek geval. Steeds meer beroemdheden, met name uit de sportwereld, zien de potentie van deze opkomende sport. Zo werd enkele weken geleden bekend dat voetbalicoon Cristiano Ronaldo gaat investeren in een padelproject aan de rand van Lissabon.

Game4Padel heeft ook al een aantal bekende investeerders aan zich weten te binden. Zo sloot Liverpool FC-voetballer Virgil Van Dijk zich vorig jaar aan bij het bedrijf. Ook tweevoudig Wimbledon-kampioen Andy Murray heeft geïnvesteerd in Game4Padel.

De groei van padel

Padel is een sport die zijn oorsprong vindt in Mexico en is een combinatie van tennis en squash. De sport wordt gespeeld op een rechthoekig veld omringd door glazen wanden en metalen hekken. De bal mag na het raken van de grond eenmaal tegen deze wanden komen voordat hij teruggespeeld moet worden. Dit zorgt voor snelle en dynamische wedstrijden.

De sport is inmiddels uitgegroeid tot een van de snelst groeiende sporten ter wereld. In Spanje is padel na voetbal de meest populaire sport. Ook in het Verenigd Koninkrijk, waar Game4Padel actief is, groeit de sport snel in populariteit.

De toekomst van Game4Padel

Met de recente investeringen en de groeiende populariteit van de sport, ziet de toekomst er rooskleurig uit voor Game4Padel. Het bedrijf heeft de ambitie om de komende vijf jaar 300 nieuwe banen te creëren en zo de padelsport in het Verenigd Koninkrijk verder op de kaart te zetten.

De investeringen van voetbalsterren als Jamie Vardy, Dominic Calvert-Lewin, Virgil Van Dijk en Cristiano Ronaldo tonen aan dat de padelsport serieus wordt genomen. Het is een teken dat de sport wereldwijd aan populariteit wint en dat bedrijven als Game4Padel een belangrijke rol kunnen spelen in de verdere ontwikkeling van de sport.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist