Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Verwachte nieuwe duo’s in de wereld van Padel in 2024

De wereld van professioneel Padel is in constante beweging. Met het huidige seizoen dat op zijn einde loopt, zijn er al verschillende duo’s die hun scheiding voor het komende jaar hebben aangekondigd. Volgens insiders van Padel Alto, een toonaangevende bron in de Padel-wereld, staan er nog meer veranderingen op stapel voor 2024, vooral bij de topmannenteams.

De grote scheiding: Lebron en Galan

Na vier jaar van succesvolle samenwerking, zijn er sterke aanwijzingen dat Juan Lebron en Ale Galan, twee van de grootste namen in de sport, hun eigen weg zullen gaan. Deze scheiding zal ongetwijfeld een domino-effect hebben op de rest van de topmannenteams.

De nieuwe duo’s van 2024

Volgens bronnen van Padel Alto, zullen de volgende duo’s in 2024 samen op de baan verschijnen:

Ale Galan en Federico Chingotto

Federico Chingotto heeft bevestigd dat hij en Paquito Navarro na dit seizoen uit elkaar gaan. Volgens insiders zal hij samen met Ale Galan een duo vormen en op jacht gaan naar zijn tweede titel in zijn carrière.

Miguel Yanguas en Momo Gonzalez

Miguel Yanguas en Momo Gonzalez, die eerder dit jaar een team vormden en een WPT 500 event wonnen, zouden volgens bronnen een comeback maken als duo.

Fernando Belasteguín en Lucho Capra

Lucho Capra, die het grootste deel van het jaar naast Maxi Sanchez heeft gespeeld, zou volgens geruchten gaan samenwerken met een andere legende in de Padel-wereld, Fernando Belasteguín.

Juan Lebron en Juan Tello

Er wordt gespeculeerd dat Juan Lebron, na zijn split met Galan, een duo zal vormen met Juan Tello en aan de forehand kant zal blijven spelen.

Paquito Navarro en Sanyo Gutiérrez

Navarro en Gutiérrez, die samen in 2016 en 2017 speelden en acht titels wonnen, zouden volgens bronnen een comeback maken als duo.

Hoewel de spelers zelf hun nieuwe samenwerkingen nog niet hebben bevestigd, zijn deze voorspellingen gebaseerd op informatie verstrekt door bronnen aan Padel Alto. Het belooft een spannend nieuw seizoen te worden in de wereld van professioneel Padel.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Rialto Pro

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist