Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Verrassing in Valencia: Valladolid Master kampioenen vallen in hun debuut

Julieta Bidahorria en Claudia Fernández zorgden voor de ommekeer van de dag op de World Padel Tour Valencia Open door Gonzalez en Brea in straight sets te verslaan in de 16e ronde.

De regerend kampioenen van de Valladolid Master, Bea Gonzalez en Delfina Brea, hadden niet de verwachte start in Valencia.

Het huidige nummer drie van de World Padel Tour ranking struikelde bij hun debuut tegen het Spaans-Argentijnse duo Julieta Bidahorria en de getalenteerde 17-jarige Claudia Fernández.

Brea en Gonzalez werden overrompeld door hun tegenstanders, die het tempo van de wedstrijd dicteerden en de wedstrijd uiteindelijk in twee sets wonnen, 6/3 7/6.

Deze uitschakeling in de ronde van 16 is de eerste tegenslag voor Brea en Gonzalez sinds hun samenwerking op de Open de Granada half april. Het duo had in deze tweeënhalve maand geweldige resultaten geboekt, met twee titels en twee tweede plaatsen op hun naam.

Aan de andere kant bereiken Bidahorria en Fernandez voor de tweede keer dit seizoen de kwartfinales van een Open 1000-toernooi, waar ze het zullen opnemen tegen de winnaars van de wedstrijd tussen Sainz/Osoro en Stellato/Sussarello.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Cobra Edition

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist