Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Veronica Virseda triomfeert in Mexico en bereikt de Masterfinale

Veronica Virseda heeft zich verzekerd van een plek in de Masterfinale na een overtuigende overwinning in Mexico. In de laatste wedstrijd van de World Padel Tour voor de Master Final, was het noodzakelijk voor Virseda om verder te komen dan de Alayeto-tweeling om een ticket voor de finale te bemachtigen.

De Alayeto-tweeling struikelt in de eerste ronde

Mapi en Majo Alayeto, de bekende tweeling in de Padel-wereld, verloren in de eerste ronde met 6-7, 4-6 van Jimena Velasco en Noa Cánovas. Deze onverwachte nederlaag opende de deur voor Virseda om zich te kwalificeren voor de prestigieuze Masterfinale.

Veronica Virseda grijpt haar kans

Veronica Virseda en haar partner Claudia Jensen stonden tegenover Teresa Navarro en Marta Caparrós in een cruciale wedstrijd. Met een indrukwekkende score van 6-2, 6-2, wisten Virseda en Jensen de overwinning te behalen. Deze triomf betekent dat Virseda zich heeft gekwalificeerd voor de Masters-finale in december.

Een unieke situatie in de competitie

Er heeft zich een bijzondere situatie voorgedaan in de competitie. De Alayeto-tweeling heeft hetzelfde aantal punten verzameld, maar er is slechts één plaats beschikbaar in de competitie. Dit betekent dat Lucia Sainz, die momenteel zonder partner is, mogelijk moet kiezen tussen de tweeling.

De strijd om de laatste plaats

Het is ook vermeldenswaard dat als Patty Llaguno de finale in Mexico zou bereiken, ze ook een ticket voor de Masterfinale zou bemachtigen. Dit voegt een extra laag van spanning en competitie toe aan de laatste fase van de World Padel Tour.

Conclusie

De overwinning van Veronica Virseda in Mexico heeft de competitie op zijn kop gezet en de weg vrijgemaakt voor een spannende Masterfinale. Met de Alayeto-tweeling die mogelijk uit de competitie wordt gehaald en de strijd om de laatste plaats nog steeds gaande, belooft de finale een spannend spektakel te worden.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Racket Prime Pro VSQZ

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist