Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Veronica Virseda op de drempel van de Masterfinale

De World Padel Tour (WPT) nadert zijn einde, met slechts één toernooi te gaan voor de felbegeerde Masterfinale. Veronica Virseda, een opkomende ster in de wereld van padel, staat op het punt om geschiedenis te schrijven. Ze is slechts 45 punten verwijderd van het veiligstellen van haar ticket voor de competitie. Maar hoe kan ze deze cruciale plek bemachtigen? Laten we eens kijken naar de mogelijkheden.

De laatste WPT-competitie

In december wordt de laatste WPT-competitie gehouden, die tevens het einde markeert van het Damms-concept. Vanaf volgend jaar neemt Premier Padel de wereldtournee over, na de aankondiging van de overname in augustus. Het laatste evenement van dit jaar, de Master Final, vindt plaats in Barcelona. Gedurende het jaar hebben spelers punten verzameld in de WPT-race, met als doel zich te kwalificeren voor dit prestigieuze evenement. De top 16 spelers met de meeste rankingpunten van 2023 verdienen een plek in de competitie.

De strijd om de laatste tickets

Met nog maar één WPT-wedstrijd te gaan in Mexico, is de strijd om de laatste tickets voor de Master Final in volle gang. Bij de mannen lijkt de situatie vrijwel beslist, tenzij er iets volkomen onverwachts gebeurt. Bij de vrouwen is de strijd echter nog lang niet gestreden. De Alayeto-tweeling heeft momenteel de laatste twee plaatsen in handen, maar Veronica Virseda is hen op de hielen met slechts 45 punten verschil.

De kansen van Virseda

Als Virseda en haar partner Claudia Jensen verder komen in de wedstrijd dan de Alayeto-tweeling, dan zal Virseda een plaats bemachtigen in de Masterfinale. Dit zou een unieke situatie creëren waarbij de tweeling evenveel punten heeft, maar slechts één plaats krijgt. In dit scenario zou Lucia Sainz, die momenteel geen partner heeft, mogelijk moeten kiezen tussen de tweeling.

De laatste wedstrijd van de Alayeto-tweeling

Het is belangrijk om te vermelden dat de Masterfinale de laatste wedstrijd zal zijn voor “Mapi” Alayeto en “Majo” Alayeto. De tweeling heeft aangekondigd dat ze na dit seizoen hun professionele carrière zullen beëindigen. Dit voegt een extra laag van spanning en emotie toe aan de aanloop naar de finale.

Met nog maar één toernooi te gaan, is de spanning om te snijden. Zal Veronica Virseda erin slagen om haar plek in de Masterfinale veilig te stellen? We zullen het snel genoeg weten.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist