Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Verónica Virseda en Claudia Jensen beëindigen hun samenwerking

De wereld van de internationale sporttournees is opnieuw getuige van een scheiding. Dit keer gaat het om de jonge sportvrouwen Verónica Virseda en Claudia Jensen, die hun samenwerking beëindigen. Beide speelsters hebben dit nieuws bevestigd via hun Instagram-accounts.

De samenwerking van Virseda en Jensen

Verónica Virseda, 17 jaar oud, en Claudia Jensen, 13 jaar oud, besloten in juni hun krachten te bundelen na een reeks breuken in de vrouwelijke sportwereld. Tijdens hun samenwerking hebben ze meerdere keren de halve finales bereikt, wat hun potentieel als duo aantoont.

Maar nu is het duidelijk dat deze samenwerking niet zal voortduren in het volgende seizoen. Verónica Virseda was de eerste die de beslissing aankondigde. Ze schreef op Instagram dat ze de beslissing respecteerde en bedankte haar partner voor de gedeelde momenten.

Reacties van de speelsters

“Ik wilde jullie laten weten dat Claudia en ik volgend seizoen niet meer samen zullen spelen. Ik respecteer de beslissing, want ik heb altijd gezegd dat ondanks dat het een teamsport is, we nog steeds spelers zijn, met individuele gevoelens en motivaties. Bedankt Clau voor alle mooie momenten die we hebben gedeeld, ik weet zeker dat je een mooie toekomst voor je hebt”, schreef Virseda.

Claudia Jensen bevestigde ook de beslissing en bedankte haar partner: “Ik wilde jullie vertellen dat Vero en ik niet langer samen zullen spelen. Dank je wel Verito voor deze tijd, ik heb zo van je genoten aan je zijde, ik wens je het allerbeste in wat er ook voor je in het verschiet ligt”.

Andere scheidingen in de sportwereld

Deze aankondiging komt kort na het nieuws dat Aranza Osoro en Jessica Castello ook hun samenwerking beëindigen. Het is nog onduidelijk of er een uitwisseling zal plaatsvinden tussen de speelsters.

Deze reeks scheidingen in de sportwereld toont aan dat, ondanks de teamgeest die inherent is aan veel sporten, individuele gevoelens en motivaties een belangrijke rol spelen. Het is een herinnering dat sporters, ondanks hun gezamenlijke inspanningen, nog steeds individuen zijn met hun eigen ambities en doelen.

Hoewel het einde van de samenwerking tussen Virseda en Jensen misschien teleurstellend is voor hun fans, is het duidelijk dat beide speelsters respect hebben voor elkaars beslissingen en toekomstige ambities. We kijken uit naar hun toekomstige prestaties, zowel individueel als in nieuwe teams.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist