Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Vero Virseda: De Nieuwe Ster van Damespadel

Als een van de meest opvallende namen in het damespadel, heeft Vero Virseda de aandacht getrokken van zowel fans als experts. Na de verrassende breuk tussen Triay en Ortega, heeft Virseda de uitnodiging van Martita Ortega ontvangen om samen een nieuw en spannend project op te zetten. In een recent interview met Padel Alto, deelde Virseda haar gevoelens over haar nieuwe partner en de start van het seizoen 2024.

De Overgang naar een Nieuwe Partner

De wisseling van partners tijdens het voorseizoen heeft een aanzienlijke invloed gehad op Virseda’s voorbereiding. Ze beschrijft de overgang als moeilijk, vooral omdat haar vorige partner, Aranza, om persoonlijke redenen langer in Argentinië moest blijven. Ondanks de uitdagingen, blijft Virseda optimistisch en gelooft ze dat alle veranderingen ten goede komen. Ze benadrukt het belang van hard werken, doorzettingsvermogen en opoffering, ongeacht wie haar partner is.

De Breuk tussen Triay en Ortega

Op de vraag of ze verrast was door de breuk tussen Gemma Triay en Marta Ortega, antwoordde Virseda dat ze dat niet was. Ze legt uit dat spelers die streven naar de nummer 1 positie, vaak verandering overwegen als de resultaten uitblijven. Hoewel de overgang ingewikkeld was, gelooft Virseda dat het uiteindelijk een positieve stap was voor beide spelers.

De Oproep van Marta Ortega

Toen Virseda het telefoontje van Marta Ortega ontving, beschrijft ze het als een moeilijk moment. Ze was net een project begonnen met Aranza en het was moeilijk om deze verandering te accepteren en voor te leggen aan haar partner. Ondanks de uitdagingen, besloot Virseda de kans te grijpen, gezien haar leeftijd en ervaring in de sport.

De Toekomst met Marta Ortega

Virseda is optimistisch over haar toekomstige samenwerking met Ortega. Ze beschrijft Ortega als een speelster die op haar lijkt, met een gedeelde liefde voor hard werken, constante inspanning en nooit opgeven. Ze gelooft dat Ortega een toegevoegde waarde zal zijn om de finalerondes te halen, maar benadrukt dat ze altijd streeft naar het bereiken van de finales, ongeacht wie haar partner is.

De Evolutie van Padel Wereldwijd

Als laatste merkt Virseda op dat ze de evolutie van padel wereldwijd heeft opgemerkt. Ze ziet dat steeds meer mensen inzetten op de sport en dat er grote bedrijven opkomen, wat goed is voor de spelers omdat alles professioneler wordt. Ze streeft naar betere omstandigheden en erkenning voor de sport en is optimistisch over de toekomst van padel.

Conclusie

Vero Virseda’s reis in het damespadel is er een van doorzettingsvermogen, aanpassingsvermogen en optimisme. Ondanks de uitdagingen van het wisselen van partners en de druk van het streven naar de nummer 1 positie, blijft ze gefocust en vastberaden. Met haar nieuwe partner, Marta Ortega, aan haar zijde, is Virseda klaar om haar stempel te drukken op het seizoen 2024 en daarbuiten.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Racket Prime Pro VSQZ

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist