Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Veranderingen in de wereld van Padel: Premier Padel wordt de nieuwe wereldtournee

Vanaf het volgende seizoen zal de wereld van Padel een nieuwe wending nemen. De Internationale Padel Federatie (FIP) heeft aangekondigd dat de officiële wereldtournee voortaan onder de naam Premier Padel zal plaatsvinden. Deze verandering is het resultaat van de overname van de World Padel Tour door Qatar Sports Investment, de eigenaar van Premier Padel.

Overname van de World Padel Tour

In augustus van dit jaar werd de overname van de World Padel Tour door Qatar Sports Investment aangekondigd. Sindsdien is er weinig informatie vrijgegeven over de nieuwe tour, wat heeft geleid tot speculaties en onduidelijkheid. De nieuwe tour, Premier Padel, zal naar verwachting in 2024 van start gaan.

Teleurstelling bij de organisatoren van de Abu Dhabi Padel Master

De aankondiging van de nieuwe tour heeft echter niet bij iedereen tot enthousiasme geleid. De organisatoren van de Abu Dhabi Padel Master hebben hun teleurstelling geuit over de nieuwe tour. Ze zijn bezorgd over de toekomst van de sport en het gebrek aan communicatie over de nieuwe tour. Ze hebben aangegeven dat ze nog niet zijn benaderd door de nieuwe verenigde tour voor een datum voor de Abu Dhabi Padel Master van 2024.

Start van Premier Padel in Doha, 2024

Volgens bronnen zal Premier Padel beginnen met een toernooi in Doha, Qatar, en vervolgens een tot twee maanden in het Midden-Oosten doorbrengen met ongeveer vijf verschillende toernooien in het gebied. Het volledige schema zal naar verwachting deze week bekend worden gemaakt.

Reactie van de Managing Director van GMOLx

Namir Hourani, Managing Director van GMOLx, heeft gereageerd op de situatie. Hij benadrukte de toewijding van GMOLx aan het leveren van ongeëvenaarde padelervaringen aan fans en het onderhouden van sterke relaties met overheidsinstanties en sponsors. Ondanks de onzekerheden streven ze actief naar duidelijkheid over de editie van 2024 van de Abu Dhabi Padel Master.

Hourani sprak ook zijn begrip uit voor de frustratie van sponsors en partners, die hun toezeggingen hebben gedaan op basis van de belofte om een langdurige aanwezigheid van het toernooi in Abu Dhabi te vestigen. Hij verzekerde hen dat hun belangen de hoogste prioriteit blijven en bedankte hen voor hun geduld en steun.

De veranderingen in de wereld van Padel zijn dus in volle gang. Hoewel er nog veel onduidelijk is, is één ding zeker: de sport blijft zich ontwikkelen en groeien, en de komst van Premier Padel als de nieuwe wereldtournee is daar een duidelijk teken van.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Ultimate Pro+ '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist