Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Veranderingen in de line-up voor de WPT Menorca Open

De officiële deelnemerslijst voor de aankomende World Padel Tour Menorca Open is bekendgemaakt. Zoals eerder gemeld door Padelready, zullen er verschillende nieuwe duo’s hun debuut maken in het toernooi, na een reeks van splitsingen en nieuwe samenwerkingen.

Nieuwe paren betreden het veld

De meest opvallende veranderingen in de line-up zijn de nieuwe paren die hun opwachting maken. Gonzalo Rubio en Pincho Fernandez (9) hebben besloten om samen te spelen na de splitsing van Rubio en Alex Arroyo na de Amsterdam Open. Fernandez, die eerder speelde met Pablo Cardona, zal nu de krachten bundelen met Rubio.

Mike Yanguas en Víctor Ruíz (10) vormen een ander nieuw paar. Yanguas’ vaste partner, Fernando Belasteguín, is geblesseerd, waardoor hij een nieuwe partner moest zoeken. Ruíz, die eerder speelde met Lucas Bergamini, zal nu de baan op gaan met Yanguas.

Veranderingen in bestaande paren

Naast de nieuwe paren zijn er ook veranderingen in bestaande paren. Alejandro Arroyo en Eduardo Alonso (13) hebben besloten om samen te spelen na de splitsing van Arroyo en Rubio. Alonso, die eerder speelde met Javi Ruiz, zal nu de krachten bundelen met Arroyo.

Pablo Cardona en Javi Ruiz (17) vormen een ander nieuw paar na hun respectievelijke splitsingen. Cardona, die eerder speelde met Fernandez, en Ruiz, die eerder speelde met Alonso, hebben besloten om samen te spelen.

Spelers overwinnen blessures

Alex Chozas en Lucho Capra (18) vormen een nieuw paar na de blessure van Capra’s partner Maxi Sanchez tijdens de Ronde van 16 in Amsterdam. Chozas, die eerder speelde met Juan Belluati, zal nu de baan op gaan met Capra.

Juan Belluati en Arnau Ayats (19) vormen een nieuw Spaans-Argentijns team na de splitsing van Belluati en Chozas. Ayats, die eerder speelde met Pablo Lijó, zal nu de krachten bundelen met Belluati.

Conclusie

De WPT Menorca Open belooft een spannend toernooi te worden met veel nieuwe paren die hun debuut maken. Het zal interessant zijn om te zien hoe deze nieuwe samenwerkingen zich ontwikkelen en of ze in staat zullen zijn om de gevestigde paren uit te dagen. Ongeacht de uitkomst, de fans kunnen uitkijken naar een toernooi vol actie en onverwachte wendingen.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist