Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Valladolid is er klaar voor – Een van de meest verwachte toernooien van het jaar begint

Valladolid maakt zich op om gastheer te zijn van een van de meest iconische toernooien op het World Padel Tour circuit: de Valladolid Master 2023.

Deze week begint een van de toernooien waar fans van het beste padel ter wereld reikhalzend naar uitkijken. Valladolid gaat in stijl gekleed als gastheer van de derde Master van het World Padel Tour seizoen.

Met een ongeëvenaarde locatie op het Plaza Mayor van Valladolid wordt het center court vanaf dinsdag het epicentrum van sportieve actie als de ronde van 32 van de Valladolid Master 2023 van start gaat.

De terugkeer van Tapia en Coello

De echte focus zal echter liggen op de langverwachte terugkeer van ‘s werelds nummer één spelers, Arturo Coello en Agustin Tapia. Na hun afwezigheid op de Open de Toulouse is het Spaans-Argentijnse duo klaar om de competitie te hervatten en te proberen hun zegereeks te verlengen op Arturo’s thuisgras.

Fernando Belasteguin en Mike Yanguas maken ook hun rentree in het toernooi van Valladolid. Het duo, dat afwezig was op de French Open vanwege een door het circuit opgelegde sanctie voor Bela, zal het toernooi ingaan als het zesde geplaatste koppel.

Vrij toegankelijke uitzendingen voor Spanje

De uitzending begint vanaf de eerste ronde en alle wedstrijden die op het centre court worden gespeeld, worden uitgezonden via de PPV-platforms en de app van het circuit, WPT Tv.

Bovendien is er uitstekend nieuws voor Spaanse fans: het circuit heeft aangekondigd dat het toernooi live en gratis wordt uitgezonden in heel Spanje via WPT Tv, vanaf de eerste ronde tot en met de grote finale op zondag.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Rialto Pro

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist