Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Ustero en Alonso zorgen voor grote ommekeer in Valladolid

Het jonge duo van Andrea Ustero en Alejandra Alonso heeft voor een toernooiverrassing gezorgd door de Alayeto-tweeling uit te schakelen en een plek in hun eerste kwartfinale te bemachtigen.

De vooruitgang van Alejandra Alonso en Andrea Ustero is opmerkelijk in hun laatste drie toernooien van de World Padel Tour.

De 16- en 17-jarige jongeren zijn niet alleen succesvol door de kwalificatietoernooien in Marbella, Toulouse en Valladolid gekomen, maar hebben ook een belangrijke doorbraak in hun prille carrière gemaakt tijdens de Valladolid Masters.

Dit getalenteerde duo heeft zich geplaatst voor hun eerste kwartfinale door niemand minder dan het als zesde geplaatste duo, de tweeling Sanchez Alayeto, te verslaan. Ustero en Alonso waren veruit superieur aan hun tegenstanders en zegevierden in straight sets met een nadrukkelijke 6-3, 6-1 score.

Hun enige nederlagen kwamen uit handen van de hoogst gerangschikte paren.

De streak van deze getalenteerde jonge spelers is alleen gestopt door de hoogst gerangschikte paren. Vanaf de voorrondes verloren de Spanjaarden in hun eerste toernooi van het als derde geplaatste paar, Brea en Gonzalez.

In de recente French Open verloren ze van het nummer één koppel ter wereld, Sanchez en Josemaría, met wie ze het morgen opnieuw moeten opnemen in de kwartfinale van de Valladolid Master.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist