Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Triomf van Tapia en Coello – De titel veiligstellen in Madrid

Agustín Tapia en Arturo Coello hebben het Premier Padel toernooi van Madrid gewonnen door Paquito Navarro en Federico Chingotto te verslaan in een spannende finale.

Zondagavond vond het hoogtepunt van het Premier Padel toernooi in Madrid plaats. De finalisten van vorige week, Tapia/Coello en Navarro/Chingotto, stonden opnieuw in het middelpunt van de belangstelling.

Beide paren hadden gisteren lange en intense halve finale wedstrijden gestreden om hun plek in de prestigieuze finale veilig te stellen.

Triomfantelijk in Madrid

De wedstrijd begon gelijkwaardig, met spelers die elk punt fel betwistten en vanaf het begin verschillende spannende duels uitvochten. Navarro en Chingotto wisten een break te pakken, maar Tapia en Coello maakten snel gelijk. Op 6-5 braken Tapia en Coello de opslag van hun tegenstander en stelden de eerste set veilig.

De tweede set verliep sneller en Agustín Tapia en Arturo Coello namen al vroeg een voorsprong en behielden hun dominantie de hele set. Het eindresultaat was beslissend: 7-5, 6-2 in het voordeel van Tapia en Coello na 1 uur en 20 minuten intens spel.

De actie wordt volgende week hervat, dit keer in het World Padel Tour circuit, met de Málaga Open 1000.

Heb je onze andere berichten al gelezen?