Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Triomf op Tenerife: Arce en Dal Bianco verzekeren zich van zevende titel van het seizoen

In een wraakzuchtige finale hebben Maxi Arce en Franco Dal Bianco de A1Tenerife Open gewonnen met een straight sets overwinning.

Het regerende koppel van het A1 padelcircuit, Arce en Dal Bianco, nam revanche na de zenuwslopende halve finale van vorige week in Zwitserland. De nummers één pakten hun zevende titel van het seizoen tegen De Pascual en Alfonso, die moeite hadden om hun indrukwekkende prestaties te weerleggen.

Het topduo van het circuit domineerde de wedstrijd vanaf het begin en had al na 15 minuten spelen een indrukwekkende 5-0 voorsprong op het scorebord staan. Ondanks de pogingen van Alfonso en De Pascual om een comeback te maken, zagen ze de eerste set uit hun handen glippen en met 6-3 eindigen.

In de tweede fase van de wedstrijd slaagden de Zwitserse kampioenen erin om het speelveld gelijk te trekken. De vaardigheden van Arce en Dal Bianco schitterden echter opnieuw op de baan van Tenerife. Ze zorgden voor twee cruciale breaks en bezegelden de deal met een vlekkeloze tweesetterzege van 6-3, 6-3.

Met deze overwinning eiste het Argentijnse duo het laatste toernooi van de Europese tak van het circuit op en voegden ze een zevende trofee toe aan hun seizoenscollectie.

Klaar voor de Amerikaanse tour

A1 Padel neemt nu een pauze van ongeveer een maand voordat het weer van start gaat met de Amerikaanse tour van het circuit.

De tour bestaat uit zes toernooien in vier landen. Het begint in de laatste week van september met de Asunción Open, gevolgd door stops in Panama, New York, Mexico City, Torreón en Miami.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Racket Prime Pro VSQZ

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist