Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Triay reageert na uitspraken Salazar: “Dingen tussen ons waren niet goed”

De Spaanse speelster Gemma Triay heeft gesproken met de Spaanse krant Marca naar aanleiding van de opmerkingen van Alejandra Salazar.
“Ik heb besloten om het project met Alejandra te beëindigen vanwege onze persoonlijke relatie,” zei ze.

De breuk tussen Alejandra Salazar en Gemma Triay blijft golven veroorzaken. Na Alejandra’s interview met de Spaanse krant Marca, heeft Gemma besloten om te reageren en haar versie van de gebeurtenissen te geven.

“Het was moeilijk voor me om het op deze manier te beëindigen omdat ik altijd een andere uitkomst voor ogen had. Ik heb deze beslissing genomen omdat het me persoonlijk te veel beïnvloedde om op het veld te presteren,” aldus Gemma gaf de Spaanse speler als commentaar.

Persoonlijke redenen

Triay verduidelijkte dat de redenen voor haar breuk met Ale Salazar niets te maken hadden met de sport. De speelster uit Menorca onthulde dat de problemen in hun partnerschap al een tijdje aan het broeien waren, daterend van midden 2022 toen het niet goed ging met het ‘TriAzar’ team.

“Dingen tussen ons waren niet goed sinds het midden van vorig jaar, toen we die aanzienlijke daling hadden, en we zeiden veel dingen tegen elkaar die ons persoonlijk raakten en pijn deden. Daarom wilde ik een echt gesprek met haar om te zien of we dat allemaal ongedaan konden maken en opnieuw konden beginnen.”

Hoewel Gemma geloofde dat de Triay/Salazar relatie gespannen was, was ze niet in staat om dit over te brengen aan Alejandra tijdens de ontmoeting die beide spelers hadden na het Premier Padel de Madrid toernooi.

“Ik stuurde haar een bericht op zaterdag tijdens de P1 van Madrid om met haar te praten. Ik ging met haar zitten en ik kon het niet opbrengen om te zeggen: ‘Kijk, Ale, laat me je een antwoord geven na Malaga.’ Op dat moment stond ze recht voor me en gezien alles wat we hadden meegemaakt, twijfelde ik en kon ik het niet. Ik zei tegen haar: ‘Ja, laten we doorgaan.’ Op maandag ging ik trainen met Marta (Ortega) en na afloop vertelde ik haar dat ik veel nadacht en had besloten om door te gaan met Ale.”

Verandering van hart

Gemma voelde zich echter ongemakkelijk bij de beslissing die ze had genomen en na de Open de Málaga besloot ze een videogesprek te houden met Salazar en de teampsycholoog om hen te vertellen dat ze van gedachten was veranderd.

“Op dinsdagmiddag hadden we met z’n drieën (Triay, Salazar en de psycholoog) een videogesprek en ik vertelde ze dat ik me niet prettig voelde bij de beslissing, dat het niet goed was en dat ik niet gelukkig was. Ik geloofde dat het niet gemakkelijk was om het verleden achter me te laten. Ik wilde het liever niet rekken en het erger maken. Het was voor niemand een prettige ontmoeting en het was erg emotioneel, maar we maakten geen ruzie en we respecteerden elkaar niet. Meteen na afloop, binnen een half uur, belde ik Marta (Ortega) om haar te vertellen dat ik bij haar bleef.”

Triay benadrukt in het interview dat de redenen voor de scheiding niets te maken hebben met de blessure van Salazar en ze wenst haar het beste met haar herstel.

“Wat mij het meeste pijn doet is dat er gesuggereerd is dat de scheiding komt door haar blessure en Ale weet dat dat niet het geval is. Ik twijfel er niet aan dat ze sterk terugkomt, ik ken haar heel goed en ik heb altijd gezegd dat ze uitzonderlijk is. Ik weet dat haar uithoudingsvermogen door weinigen wordt geëvenaard en ik hoop echt dat ze in topvorm terugkomt, want ik wens haar het allerbeste.”

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Tactical Padel Racket El Jefe '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist