Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Topverdieners in de wereld van professioneel Padel

Padel, een sport die een combinatie is van tennis en squash, heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. De sport is vooral populair in Spanje en Latijns-Amerika, maar wint ook steeds meer terrein in andere delen van de wereld. De professionele Padel-tour trekt wereldwijd veel aandacht en de prijzenpot groeit gestaag. In dit artikel nemen we een kijkje naar de tien herenspelers die tot nu toe het meeste hebben verdiend op de tour dit seizoen.

De topverdieners van dit seizoen

Op de tiende en negende plaats vinden we Juan Lebron en Ale Galan, beide met een totaal van €39.374 aan prijzengeld. Deze twee spelers hebben dit seizoen indrukwekkende prestaties geleverd en hebben hun plaats in de top tien verdiend.

De achtste plaats wordt ingenomen door Sanyo Gutiérrez, die dit seizoen €42.655 heeft verdiend. Gutiérrez is een ervaren speler die al jaren meedraait in de top van de Padel-wereld.

Op de zevende plaats vinden we Fernando Belasteguín, ook wel bekend als ‘Bela’. Bela is een legende in de Padel-wereld en heeft dit seizoen €42.655 verdiend.

De zesde plaats wordt ingenomen door Paquito Navarro, die dit seizoen €68.577 heeft verdiend. Navarro is een van de meest spectaculaire spelers om naar te kijken en is altijd een publieksfavoriet.

Op de vijfde plaats vinden we Federico Chingotto, die dit seizoen €71.858 heeft verdiend. Chingotto is een jonge, opkomende speler die al veel indruk heeft gemaakt op de tour.

De vierde plaats wordt ingenomen door Franco Stupaczuk, die dit seizoen €79.405 heeft verdiend. Stupaczuk is een van de meest consistente spelers op de tour en is altijd een geduchte tegenstander.

Op de derde plaats vinden we Martín Di Nenno, die dit seizoen €79.405 heeft verdiend. Di Nenno is een van de meest getalenteerde spelers van zijn generatie en heeft al veel succes gehad op de tour.

De tweede plaats wordt ingenomen door Arturo Coello, die dit seizoen €154.875 heeft verdiend. Coello is een van de jongste spelers op de tour, maar heeft al laten zien dat hij kan concurreren met de beste.

En op de eerste plaats vinden we Agustin Tapia, die dit seizoen maar liefst €154.875 heeft verdiend. Tapia is een van de meest opwindende spelers om naar te kijken en heeft dit seizoen al meerdere toernooien gewonnen.

Conclusie

De professionele Padel-tour is een spannende en competitieve wereld, met veel getalenteerde spelers die strijden om de topprijzen. Deze tien spelers hebben dit seizoen het meeste prijzengeld verdiend, maar er zijn nog veel meer getalenteerde spelers die op het punt staan om door te breken. We kijken uit naar de rest van het seizoen en zijn benieuwd wie er uiteindelijk met de grootste prijzen vandoor zal gaan.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Ultimate Pro+ '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist