Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Topkoppels bepalen het tempo in de P1-ronde van 16 in Madrid

In een spannende ochtendsessie op de Premier Padel P1 Madrid bepaalden de topparen het tempo en verzekerden ze zich van een plaats in de kwartfinales van het toernooi.

Deze donderdag, bij de laatste zestien van de Premier Padel Madrid P1, voerde de ranglijst de boventoon en alle favoriete koppels lieten hun beste niveau zien om door te gaan in de competitie.

Bij de vrouwen kwamen de geplaatste koppels niet in de problemen en wonnen hun wedstrijden.

De als nummer één geplaatste Ariana Sanchez en Paula Josemaria wonnen met 6/4 6/3 van het duo Borrero en Shafirova, die uit de kwalificaties kwamen. Ook de laatste kampioenen van de Major in Rome, Triay en Ortega, waren niet te stoppen in hun wedstrijd tegen Canelas en Mesa en versloegen hen met een duidelijke score van 6/2 6/1.

Lijden op weg naar de kwartfinales

Bij de mannen stond het als nummer twee geplaatste koppel Stupaczuk en Di Nenno tegenover de Spanjaarden Diestro en Leal. De “superpibes” moesten hun best doen om een uiterst close eerste set te winnen, die in een spannende tiebreak werd beslist. In de tweede set toonden ze echter hun onbetwiste superioriteit met een 6/1 resultaat.

In een ander spannend mannenduel moesten Sanyo Gutierrez en Momo Gonzalez terugkomen van een moeilijke wedstrijd tegen Belluati en Ruiz, die de wedstrijd met 6/2 begonnen te winnen. De reactie kwam in de tweede set voor Sanyo en Momo, die erin slaagden de wedstrijd af te sluiten met 2/6 6/3 6/4 en zo hun plaats in de kwartfinales veilig te stellen.

S Middags gaat de actie verder op de Premier Padel Madrid P1 en worden de koppels bepaald die de loting voor de kwartfinales zullen voltooien.

Bekijk alle resultaten van de dag op de volgende link.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Tactical Padel Racket El Jefe '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist