Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Top seeds uitgeschakeld – Capra en Sanchez gaan door

Juan Lebron en Ale Galan, de nummer één op de ranglijst, hebben het moeilijk op de baan. Bij de laatste 16 van de Madrid P1 waren hun tegenstanders te veel voor de Spanjaarden.

Vorige week, tijdens de Premier Padel Major in Rome, keerde Juan Lebron na zeven weken afwezigheid terug op de baan. Maar in de kwartfinale schakelden Belasteguin en Yanguas hem uit.

Lebron en Galan traden deze dinsdag aan op Madrid Premier Padel. De debuutwedstrijd was een zware strijd die het duo uiteindelijk wist te winnen na een spannende driesetter. Juan Lebron zei na de wedstrijd dat hij een moeilijk moment doormaakt:

“Ik moet toegeven dat ik niet mijn beste moment doormaak en het is erg moeilijk voor me geweest. Het is echt heel moeilijk geweest,” zei Lebron met tranen in zijn ogen terwijl het Madrileense publiek applaudisseerde.

Uit bij de laatste 16

Vandaag stonden ze bij de laatste 16 tegenover Lucho Capra en Maxi Sanchez. De Argentijnen lieten een vaardig spel zien tijdens de wedstrijd terwijl Lebron en Galan het moeilijk hadden op het veld.

In de eerste set namen de Argentijnen een break om een 4-2 voorsprong te nemen en daarna wonnen ze de set met 6-3. In de tweede set begonnen Capra en Sánchez aan een break, maar de Spanjaarden trokken de stand gelijk op 4-4.

De Argentijnen vochten terug en heroverden de leiding om de wedstrijd af te sluiten met 6-3, 6-4.

Morgen staan Capra en Sanchez in de kwartfinales tegenover Ruiz en Bergamini.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist