Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Top pair uitgeschakeld – Eerste grote ommekeer in het Foro Italico

Het koppel van Denis Perino en Miguel Lamperti zorgde voor de eerste verrassing van het toernooi door Momo Gonzalez en Sanyo Gutierrez in twee sets uit te schakelen.

Het was debuut en afscheid op de Premier Padel Italy Major voor het als zevende geplaatste koppel van het toernooi, Momo Gonzalez en Sanyo Gutierrez.

Het Spaans-Argentijnse duo toonde veel twijfels in hun debuutwedstrijd op het Foro Italico en verloor in twee sets van het nieuw gevormde team van Denis Perino en Miguel Lamperti.

De Argentijnen betraden de baan in grootse vorm en, gesteund door de krachtige smash van de ervaren Lamperti, namen ze al snel de leiding op het scorebord.

Verrassing in het Foro Italico

Maar na een 5-2 achterstand begon het koppel Momo en Sanyo aan een comeback die de stand gelijk trok en de eerste set naar een tiebreak bracht. Maar daar toonden Lamperti en Perino hun karakter en wonnen de set met 7/6.

De tweede set begon gelijk opgaand, maar de definitieve break kwam in de negende game in het voordeel van Lamperti en Perino, die profiteerden van de fouten van hun tegenstanders om uiteindelijk de overwinning op te eisen met 7/6 6/4.

Momo en Sanyo namen in hun eerste wedstrijd afscheid van het Romeinse toernooi en lieten meer twijfels dan zekerheden achter. Lamperti Perino boekte een mooie overwinning en speelt morgen tegen Bergamini en Ruiz bij de laatste zestien.

Heb je onze andere berichten al gelezen?