Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Tapia en Coello leggen hun wet op in Malaga

In een zeer gelijkopgaande finale werden Arturo Coello en Agustín Tapia gekroond tot kampioenen van de Malaga Open door Tello en Ruiz te verslaan. Ze wonnen hun tiende titel op de World Padel Tour.

De twee beste combinaties van de Malaga Open ontmoetten elkaar in de finale. Aan de ene kant de onbetwiste nummer één van de wereld, Arturo Coello en Agustín Tapia, en tegenover hen Alex Ruiz en Juan Tello, die op zoek waren naar hun eerste titel als koppel.

Het begin van de wedstrijd was erg close, met een hoog spelniveau van beide koppels. Het waren echter de nummers één die als eerste toesloegen. Tapia en Coello wisten aan het eind van de eerste set terug te breken met een break en namen een 7/5 voorsprong.

Koningen van het circuit

De tweede helft van de wedstrijd kende dezelfde intensiteit als de eerste helft, waarbij geen van beide koppels in staat was om de tiebreak te breken.

Maar hoewel Ruiz en Tello met lef vochten, zegevierde de kracht van Coello en Tapia op de beslissende momenten opnieuw. De eindstand weerspiegelde de gelijkheid van de wedstrijd, 7/5 7/6 voor de nummers één om een nieuwe titel te winnen.

Coello en Tapia sluiten de eerste helft van het World Padel Tour-seizoen af met maar liefst tien titels in de twaalf toernooien die ze speelden.

Het World Padel Tour circuit neemt een korte pauze tot eind augustus, maar voor het zover is, wordt het eerste deel van het seizoen volgende week afgesloten met de Premier Padel Mendoza P1 in Argentinië.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Racket Prime Pro VSQZ

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist