Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Swedish Open opnieuw opgeschort vanwege regen

Voor de derde achtereenvolgende dag moest de A1 Padel Swedish Master vanwege de regen worden opgeschort en moesten de wedstrijden worden verplaatst.

De A1 Padel Swedish Master blijft het slachtoffer van slecht weer. Voor de derde achtereenvolgende dag moest het evenement worden onderbroken vanwege regen.

Na een openingsdag die al was onderbroken door de weersomstandigheden, liet de neerslag zich dinsdag opnieuw voelen in de Zweedse stad Halmstad, waardoor de ronde van 32 niet kon worden voltooid. De organisatoren zagen zich genoodzaakt om de wedstrijden op te schorten en te verplaatsen naar de volgende dag.

“Vanwege het slechte weer zijn we genoodzaakt om de ronde van 32 van de Betsson Swedish Open op te schorten tot morgen,” kondigde de tour aan.

De competitie zou vandaag vroeg om 9 uur hervat worden, maar aanhoudende regen heeft uitstel van de start van de wedstrijden noodzakelijk gemaakt. Als de omstandigheden verbeteren, staat het begin van de dag gepland op 12 uur ‘s middags.

Vanwege de 🌧️ is de dag tijdelijk opgeschort tot 12:00 uur. Op dat moment is een nieuwe evaluatie van de weersomstandigheden gepland.
__
Vanwege de 🌧️ is de werkdag tot 12 uur opgeschort. A esa h está prevista una nueva evaluación del estado meteorológico. pic.twitter.com/hSwlKEnWYF

– A1 Padel (@A1PadelOfficial) 12 juli 2023

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Sense Pro '24 Padel Racket

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist