Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Stupaczuk over zijn partnerschap: “Wat vandaag is, kan morgen veranderen”

Martin Di Nenno en Franco Stupaczuk hebben een indrukwekkend seizoen achter de rug. Het duo heeft dit seizoen zes titels gewonnen. In een interview met de Spaanse krant AS bespreekt Stupaczuk het seizoen en zijn samenwerking.

“Los Superpibes” Martin Di Nenno en Franco Stupaczuk hebben dit jaar zes titels gewonnen, waarmee ze de grote seizoensreuzen Agustín Tapia en Arturo Coello uitdaagden voor de titels. Het duo begon het jaar met het winnen van het eerste Premier Padel toernooi, maar op de World Padel Tour duurde het twaalf toernooien voordat Di Nenno Stupaczuk hun eerste titel won.

– Martin en ik hadden samen altijd goede resultaten behaald en ik verwachtte dat we een goed seizoen zouden hebben. Maar natuurlijk kwamen deze reuzen, Tapia en Coello, en begonnen te winnen, en niemand merkte ons op. We waren altijd aan het vechten, vertelde Stupaczuk aan AS.

Drie koppels hebben dit seizoen titels gewonnen op de World Padel Tour: Tapia/Coello, Di Nenno/Stupaczuk en Galan/Lebron. Franco Stupaczuk vertelt over de sterke punten en verschillen van de rivalen.

– Ik begrijp dat Tapia en Coello agressiever zijn omdat het toevoegen van een linkshandige speler hen meer kracht en opties geeft. Coello is ook langer dan Lebron, maar Galan en Lebron zijn bijvoorbeeld beter in volleys, wat erg sterk is.

Hij vervolgt:

– Wij, Martín en ik, zijn een stel dat padel speelt, en zij maken meer show als ze spelen, en je vindt ze misschien leuker. Messi speelt bijvoorbeeld voetbal zonder veel te dribbelen en Ronaldinho was de perfecte dribbelaar. De fans zullen beslissen.

Stupaczuk: “Op dit moment overwegen we geen verandering”

Tot slot onthult Stupaczuk dat de twee hun samenwerking volgend jaar zullen voortzetten. De speler zegt echter dat alles morgen kan veranderen.

– Martin en ik zullen in 2024 nog steeds een koppel zijn, dat is voor ons duidelijk. We overwegen op dit moment geen verandering, maar je weet hoe het gaat in het padelleven: wat vandaag is, kan morgen veranderen.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Racket Prime Pro VSQZ

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist