Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Stupaczuk en Di Nenno zijn de ‘Super’ koningen van Frankrijk

Martin Di Nenno en Franco Stupaczuk behaalden hun tweede titel van het seizoen op het World Padel Tour-circuit en verstevigden hun positie als het op een na beste koppel in de 2023-race.

De “superpipes” bewezen opnieuw een van de beste paren van het seizoen te zijn door Paquito Navarro en Federico Chingotto overtuigend te verslaan in de finale van de World Padel Tour French Open.

Di Nenno en Stupaczuk domineerden de wedstrijd duidelijk en legden vanaf het begin hun spelritme op. Ondanks hun inspanningen konden Paquito en Chingotto weinig uitrichten tegen de degelijkheid van de Argentijnen, die in straight sets wonnen met 6-2, 6-4.

Tweede WPT-titel van het seizoen

“Ik ben erg blij. We kwamen als nummer één uit de poule in Kopenhagen en hebben het waargemaakt, we kwamen als nummer één uit de poule hier in Toulouse en hebben het waargemaakt. Ik denk dat spelen onder druk ons ten goede komt, omdat het het beste in ons naar boven brengt,” zei Stupa na de wedstrijd.

De “Superpibes” profiteerden van de afwezigheid van de nummer één van de wereld en boekten overwinningen in zowel Frankrijk als Denemarken, de twee toernooien waaraan Tapia en Coello niet deelnamen.

De actie op het World Padel Tour circuit keert volgende week terug met de start van de iconische Valladolid Master.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Sense Match Light '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist