Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Stupaczuk bevestigt het: hij zal het volgende toernooi missen

Franco Stupaczuk moest zich tijdens de kwartfinales van de Premier Padel in Madrid terugtrekken vanwege een blessure. Na het ongeluk kondigde de speler aan dat hij het volgende toernooi zal missen.

In de kwartfinale van de Premier Padel in Madrid haastte Franco Stupaczuk zich van de baan om een bal te pakken, maar raakte per ongeluk een reclamebord, viel en raakte gewond.

De Argentijnse speler nam een medische time-out en keerde terug naar de baan, maar later moest hij de wedstrijd staken. Hij heeft nu op Instagram aandacht besteed aan het incident en harde kritiek geuit op het circuit:

“Allereerst wil ik iedereen bedanken voor hun berichten en bezorgdheid. Ik ben nu thuis aan het uitrusten na het ongeluk gisteren met de reclameborden tijdens een off-court run. Oppervlakkig gezien heb ik wat wonden zoals iedereen heeft gezien, maar het ergste is dat ik nu een spalk om mijn linkerpols heb, waar ik een directe klap heb gehad,” kondigde de Argentijn aan.

En hij ging verder:

“Het spreekt voor zich wat ik denk over wat ik gisteren heb meegemaakt, niet alleen op het moment zelf, maar ook in de periode na de blessure. Helaas zijn we nog lang geen serieuze sport”, schreef Stupa.

Hij zal het volgende toernooi missen

De Argentijn kondigde ook aan dat hij volgende week de WPT Open in Malaga zal missen.

“Ik wil jullie laten weten dat ik Malaga niet zal halen, maar ik zal proberen te herstellen om in Mendoza te spelen,” concludeerde Stupaczuk.

De speler hoopt terug te zijn op de velden voor de Mendoza P1 van de Premier Padel, die begin augustus plaatsvindt in Argentinië.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist