Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Stiga introduceert revolutionair zeshoekig racket voor padel

Stiga, het Zweedse sportmerk dat bekend staat om zijn innovatieve tafeltennisrackets, heeft een nieuwe doorbraak aangekondigd in de wereld van padel. Het bedrijf heeft het Cybershape racket, dat een revolutie teweegbracht in het tafeltennis, nu ook aangepast voor padel. Het zeshoekige racket heeft een 20% grotere sweet spot en biedt een ongeëvenaarde versnelling, wat volgens Stiga een aanzienlijk voordeel oplevert voor spelers.

Van tafeltennis naar padel

Stiga heeft al eerder succes geboekt met het Cybershape racket in de tafeltenniswereld. Het racket hielp de Zweedse speler Truls Möregårdh om de finale van de wereldbeker in 2021 te bereiken. Nu heeft Stiga besloten om dit succesvolle model ook toe te passen op padel, een sport die steeds populairder wordt.

“Dit racket brengt concepten als sweet spot en power naar een geheel nieuwe dimensie, allemaal dankzij de zeshoekige vorm. De mogelijkheid om ballen dicht bij de grond of muren te bereiken was waarschijnlijk het meest verrassende voor mij toen ik het voor het eerst probeerde,” zegt John Bandstigen, Product Manager bij Stiga.

De voordelen van het Cybershape racket

Volgens Bandstigen biedt het Cybershape racket een aantal unieke voordelen. “De 20% grotere sweetspot in combinatie met de versnelling is een ongelooflijk voordeel van de Cybershape vorm. Als je hardere en snellere slagen maakt, krijg je een enorme kracht en voorwaartse assist die een gevoel van totale controle geeft ondanks de hoge snelheid. De combinatie van snelheid en controle is, zou ik zeggen, een unieke eigenschap van het Cybershape racket”, zegt hij.

De zeshoekige vorm van het racket zorgt niet alleen voor een grotere sweet spot, maar maakt het ook gemakkelijker om ballen dicht bij de grond of muren te bereiken. Dit kan een groot voordeel zijn in padel, waar het spel vaak dicht bij de muren plaatsvindt.

Verkrijgbaar in drie versies

Stiga heeft aangekondigd dat het Cybershape racket nu beschikbaar is voor voorreservering. Het racket is verkrijgbaar in drie versies: Cybershape 3K, Cybershape 18K en Cybershape 18K Hard. Elk model biedt zijn eigen unieke voordelen, zodat spelers het racket kunnen kiezen dat het beste bij hun speelstijl past.

Met de introductie van het Cybershape racket voor padel zet Stiga zijn traditie van innovatie voort. Het bedrijf blijft nieuwe en unieke producten ontwikkelen die de manier waarop we sporten veranderen. Of je nu een professionele padelspeler bent of gewoon voor de lol speelt, het Cybershape racket kan je spel naar een hoger niveau tillen.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Ultimate Tour '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist