Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Spaans-Braziliaans duo maakt indruk op World Padel Tour

Lucas Bergamini en Victor Ruiz, een dynamisch Spaans-Braziliaans duo, hebben de padelwereld verrast met hun indrukwekkende prestaties op de World Padel Tour in Malmö. Voor het eerst dit seizoen hebben ze de halve finales bereikt, een prestatie die hun vastberadenheid en talent onderstreept.

Overwinning op de reuzen

Eerder dit seizoen zorgden Bergamini en Ruiz voor een sensatie door de toonaangevende spelers van het seizoen, Arturo Coello en Agustin Tapia, te verslaan. Dit was een prestatie die maar weinig teams dit seizoen hebben kunnen evenaren. Hun succes in Malmö bevestigt hun status als een team om rekening mee te houden.

Op weg naar de halve finales

Het is zeldzaam dat twee spelers buiten de top 30 zich kwalificeren voor de halve finales van de World Padel Tour. Maar Bergamini, gerangschikt op nummer 39, en Ruiz, op nummer 35, hebben precies dat gedaan. Ze begonnen sterk aan hun wedstrijd tegen Jon Sanz en Coki Nieto, en wonnen met 6-3 in de derde set.

De kwartfinale

In de kwartfinale stonden Bergamini en Ruiz tegenover Juanlu Esbri en Lucas Campagnolo. Ze begonnen de wedstrijd sterk en wonnen al vroeg een break. Met hun vaardige spel en zelfvertrouwen wonnen ze de eerste set met 6-3.

De tweede set was een spannende strijd op het centre court in Malmö. Bergamini en Ruiz wisten een break te winnen op 3-2 en hadden later in de wedstrijd twee matchpoints, maar Esbri en Campagnolo trokken de stand gelijk naar 5-5. Bergamini en Ruiz wonnen vervolgens twee straight games en verzekerden zich met een score van 6-3, 7-5 van hun ticket voor de halve finales.

Op naar de halve finale

“Om een wedstrijd in de kwartfinales te winnen, moeten we perfect spelen. Vandaag speelden we een goede wedstrijd”, vertelde Lucas Bergamini na de wedstrijd aan Viaplay. Het duo kijkt nu uit naar de halve finale, waar ze het zullen opnemen tegen de winnaars van de wedstrijd tussen González/Garrido en Stupaczuk/Di Nenno.

Met hun indrukwekkende prestaties tot nu toe, hebben Bergamini en Ruiz laten zien dat ze een kracht zijn om rekening mee te houden op de World Padel Tour. Het is duidelijk dat dit Spaans-Braziliaanse duo nog veel meer in petto heeft.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Cobra Edition

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist