Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Siux onthult de nieuwste versie van een van zijn meest iconische rackets

Siux presenteert met trots de Black Carbon Revolution 2, een padelbat dat precisie en controle naadloos combineert met kracht, waardoor het een van de sterkste rackets is die het Spaanse merk ooit heeft uitgebracht.

Met een sterke aanwezigheid in meer dan 35 landen staat Siux bekend als specialist in de padelmarkt. Nu introduceren ze de nieuwe versie van een van hun meest iconische modellen: de Black Carbon Revolution 2.

Het originele Black Carbon-model debuteerde in 2016 en was verkrijgbaar in zowel glanzende als matte afwerkingen. Deze nieuwe versie schittert echter door zijn glanzende look en gladde oppervlak, wat hem een unieke en opvallende esthetiek geeft.

Een van de stijfste rackets van de firma.

Maar wat de Black Carbon Revolution 2 echt anders maakt, is zijn configuratie. Het ronde ontwerp is ideaal voor precieze controle tijdens het spelen. Hij wordt echter geleverd met een rubber kern met hoge dichtheid, waardoor hij een van de stijfste acts ooit van het merk is.

De hardheid stopt niet bij het kernrubber alleen; dit racket bevat een dubbele laag carbon in de vlakken, waardoor de stijfheid en daarmee de duurzaamheid aanzienlijk wordt verhoogd. Deze combinatie resulteert in een veerkrachtig bat dat klaar is voor elke uitdaging op de baan.

De Black Carbon Revolution 2 is speciaal gemaakt voor spelers op hoog niveau die op zoek zijn naar uitzonderlijke controle bij elke beweging, terwijl ze ook hunkeren naar die extra stoot power voor die bepalende slagen. De brede sweet spot, geholpen door het royale oversized slagvlak, verbetert de wendbaarheid en veelzijdigheid van de speler aanzienlijk.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Racket Prime Pro VSQZ

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist