Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Sanz en Nieto zorgen voor eerste verrassing van de dag in Madrid

Jon Sanz en Coki Nieto hebben vanaf het begin van hun koppel laten zien dat ze solide zijn. Vandaag versloeg het Spaanse duo Alex Ruiz en Juan Tello bij de laatste 16 van de Madrid P1.

Jon Sanz en Coki Nieto deden eind mei samen mee aan de Vienna Open, met goede sensaties, en bereikten een halve finale. Het duo maakte echter al na één toernooi een einde aan hun samenwerking, omdat Sanz een telefoontje kreeg van Alejandro Galán om de baan te delen.

Vorige week ontmoetten de twee elkaar weer op de Major Premier Padel in Italië en dwongen de nummers twee, Stupaczuk en Di Nenno, zich leeg te spelen in een driesetter.

Vandaag hebben Jon Sanz en Coki Nieto opnieuw een indrukwekkende prestatie geleverd. Het koppel versloeg Alex Ruiz en Juan Tello, die een wildcard hadden gekregen om deel te nemen aan het toernooi nadat ze de deadline voor deelname hadden gemist

Ze versloegen het nummer vijf koppel

Sanz en Nieto begonnen sterk aan de wedstrijd en namen een 3-0 voorsprong, maar Ruiz en Tello reageerden om de stand gelijk te trekken. De eerste set werd beslist in een tiebreak waarin het Spaanse koppel met grote precisie won.

De tweede set was ook een gelijkopgaande strijd, want beide paren waren sterk in hun servicegames. Op 5-5 wisten Sanz en Nieto één break te pakken en de wedstrijd af te sluiten met 7-6, 7-5.

Morgen speelt het winnende koppel de kwartfinales tegen de laatste kampioenen van de Italy Major, Arturo Coello en Agustin Tapia.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Tour '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist