Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Sanyo stelt zich open om op A1 te spelen: “Zou het geweldig vinden”

Sanyo Gutierrez op de A1 tour? Het zou snel werkelijkheid kunnen worden. Het is de speler zelf die zijn interesse in A1 onthult in een interview met het Spaanse Mundo Deportivo.
– Ik zou het geweldig vinden, zegt Sanyo in het interview.

Als hij ervoor kiest, zou de 39-jarige Sanyo Gutierrez binnenkort in de A1-tour kunnen gaan spelen. In een interview met het Spaanse Mundo Deportivo onthult hij zijn interesse in het circuit en zijn wens om in A1 te spelen.

– Ik doe graag mee aan wedstrijden. Als mijn hoofd zegt dat ik geen wedstrijd win met al deze spelers, ga ik naar A1 Padel, zegt hij in het interview.

En we kunnen de goochelaar uit San Luis binnenkort verwachten op de tour onder leiding van Fabrice Pastor.

– Ik weet niet hoe het werkt. Maar als de tourbaas me morgen toestemming geeft om het te spelen als ik geen Premier meer speel, zou ik het graag doen. Ik zou het geweldig vinden.

Hij gaat verder in op wat hij leuk vindt aan de tour:

– Het is een circuit voor de jongeren, die er komen om ervaring en ritme op te doen, wat deuren opent en hen in staat stelt winnaars te worden. Ze worden met de dag beter omdat ze elke dag beter spelen. Ik zou het niet erg vinden om daar morgen te spelen.

“Ik kijk meer naar de tour van A1 Padel dan naar die van ons.”

Sanyo Gutierrez heeft een tumultueus seizoen achter de rug in de World Padel Tour en Premier Padel en heeft onlangs zijn partnerschap met Momo Gonzalez verbroken. In plaats daarvan werkt hij nu samen met zijn neef Agustin Gutierrez.

Op de A1 tour is zijn andere neef, Cristian Gutierrez, onlangs geslaagd.

– Als ik naar toernooien ga, en die vallen samen, zie ik meer A1 Padel dan wij. Daar houd ik van. Ik kijk naar de halve finales en de kwartfinales. En als mijn neefje (Cristian Gutierrez) er is, kijk ik nog meer. We hebben daar jongere spelers van de academie spelen.

Sanyo Gutierrez en Agustin Gutierrez zijn hun samenwerking op de best mogelijke manier begonnen. Gisteren versloeg het team Juan Lebron en Ale Galan in drie sets in de 16e ronde van de WPT Madrid Masters.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist