Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Sanyo Gutierrez na de breuk: “Ik neem het Momo niet kwalijk”

Dinsdag werd het nieuws bevestigd dat Sanyo Gutierrez en Momo Gonzalez na vier maanden uit elkaar gaan.
Nu spreekt Gutierrez zich voor het eerst uit na de breuk.

Sanyo Gutiérrez en Momo Gonzalez gaan uit elkaar. Dit na iets meer dan vier maanden samenwerking.

In een interview met de Spaanse krant Mundo Deportivo sprak Sanyo Gutierrez over de breuk:

– Na de wedstrijd in Parijs (Sanyo en Momo verloren van Nieto en Sanz), belde ik Momo. Ik nam zelf de beslissing, maar ik zag dat we allebei een moeilijke periode doormaakten. Ik kon mijn niveau niet vinden. Misschien waren het mijn aanwezigheid, lichaamstaal en vraag naar het spel die niet de beste versie van Momo naar boven brachten,” vertelt Gutierrez aan Mundo Deportivo.

Hij vervolgt:

– De grote fout kwam van mijn kant. Ik wist niet hoe ik mijn frustratie onder controle moest houden, en ik kon niet de beste versie van Momo naar voren brengen.

“Het is moeilijk voor mij.”

Sanyo Gutierrez zegt ook dat het moeilijk is om niet meer in de titelrace te zitten. De Argentijn denkt dat dit de samenwerking heeft beïnvloed.

– Als je van winnen komt, van lang in de finale staan, is het een moeilijk proces om niet in de finale te staan. Ik neem het Momo niet kwalijk, en misschien is de tijd gekomen dat ik niet in de finale sta.

Hij vervolgt:

– Vorig jaar won ik vijf titels en stond ik in tien finales. Het is moeilijk voor me om dat van het ene op het andere jaar te verwerken. Ik kom maar drie keer in de finale en eindig het jaar zonder titel. Ik heb tien jaar lang titels gewonnen. Het is een moeilijk proces om te accepteren. Ik moet eraan wennen. Misschien had Momo pech dat het het jaar van de verandering was, net toen ik een inzinking had”.

Sanyo Gutierrez werkt nu samen met zijn neef Agustin Gutierrez. Het duo debuteert volgende week tijdens de World Padel Tour in Madrid.

– Ik kijk ernaar uit om samen te spelen. Ik heb vertrouwen in mijn neef. Ik zag hem erg goed spelen in het laatste toernooi in Finland. Ik heb hem verteld dat het mijn idee is om het jaar samen af te maken en dan zien we wel verder. Maar ik wil niet dat hij het gevoel krijgt dat ik hem gebruik om het jaar af te maken, want ik vertrouw op zijn niveau.

Hij vervolgt:

– Ik had de kans om met een andere speler te spelen en bij de beste acht paren in beide tours te blijven, maar ik weigerde.

Sanyo Gutierrez en Agustin Gutierrez staan tiende in de mannen divisie van de World Padel Tour,

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Sense Pro '24 Padel Racket

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist