Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Sanyo Gutiérrez bereidt zich voor op een nieuw seizoen vol uitdagingen

Na een decennium van dominantie in de World Padel Tour, bereidt Sanyo Gutiérrez zich voor op een nieuw seizoen vol veranderingen en uitdagingen. In een recent interview met het Spaanse tijdschrift Marca, deelt de Argentijnse padel-ster zijn plannen en ambities voor het komende jaar.

Verandering van partners

Gutiérrez heeft in het afgelopen jaar met verschillende partners gespeeld. Hij begon het seizoen aan de zijde van Fernando Belasteguín, maar hun samenwerking was van korte duur. Gutiérrez vond een nieuwe partner in Momo Gonzalez, met wie hij het grootste deel van het jaar speelde. Later in het seizoen vormde hij een duo met zijn neef, Agustin Gutierrez.

Plannen voor het komende seizoen

In zijn interview met Marca, sprak Gutiérrez openhartig over zijn plannen voor het komende seizoen. Hoewel hij nog niet kon onthullen wie zijn partner zal zijn, benadrukte hij zijn vastberadenheid om alles te geven.

“Ik kijk uit naar volgend jaar, hoewel ik nog niet kan zeggen wie mijn teamgenoot zal zijn. Ik ben enthousiast om alles te geven en dit zou het laatste jaar kunnen zijn om alles te proberen. Ik wil mezelf tot het uiterste drijven en als ik kapot ga, ga ik kapot en als er blessures komen, laat ze dan maar komen,” zei hij.

Gutiérrez benadrukte ook zijn verlangen om te verbeteren op gebieden waar hij dit jaar tekort schoot. “Ik wil niets aan het toeval overlaten, ik wil alles verbeteren wat ik dit jaar heel slecht heb gedaan. Ik wil dat 2024 een goed jaar wordt en als het zo doorgaat, moet ik mijn doelstellingen veranderen,” voegde hij eraan toe.

Focus op het spel, niet op de politiek

Hoewel de World Padel Tour vol zit met politiek en discussies, maakte Gutiérrez duidelijk dat hij zich liever concentreert op zijn spel. “Ik zit niet in Whatsapp-groepen, ik ben niet naar vergaderingen geweest. Ik heb niet gehoord wat er de laatste tijd gebeurt. Ik heb lang geleden besloten, en in de loop der jaren heb ik me gerealiseerd dat ik in mijn leven laat wat nuttig voor me is en wat niet, zet ik aan de kant,” zei hij.

Hij voegde eraan toe: “Ik hou er niet van om voortdurend dingen uit te zoeken en de tijd heeft me geleerd dat wat ik ook zeg, anderen hier de leiding hebben. Ik laat me leiden door de meerderheid.”

Masterfinale in Barcelona

Terwijl hij zich voorbereidt op het nieuwe seizoen, speelt Gutiérrez de Masterfinale in Barcelona met Miguel Yanguas. Het belooft een spannende afsluiting van het jaar te worden, en een kans voor Gutiérrez om zijn vaardigheden te tonen voordat hij zich op het nieuwe seizoen stort.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Tour '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist