Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Sanyo en Momo bereiken de halve finale in een accountwedstrijd

Sanyo en Momo bereiken de halve finale met een epische padelpartij! Sanyo en Momo leggen een epische padelpartij op de manier waarop ze beide een volle verbintenis hebben en het beste uit elkaar halen! Vanaf het begin al van een snelle start in een energieke rally uitmond en omhoog gaat in agressiviteit. De spelers die elkaar geen duimbreed geven, elk gevecht wordt met al hun focus getackeld. Ze blijven elkaar uitdagen met een serie spannende volleys, smashes en aantrekkelijke lobs.

De toehoorders die beide spelers samenvoegen met luid applaus, het publiek juicht wanneer de derde game wordt afgesloten met een prachtige break van Momo. Met een epische rally waarin beide spelers hun eenvoudigste doen, Sanyo eindigt de halve finale.

Dissibullerend en intern rennen de twee atleten de baan over, zonder vermoeidheid te tonen. Als een blad in de wind de stemming verandert en het publiek vol verwachting naar het laatste spel kijkt. Uiteindelijk gaat Sanyo met de winst naar huis, als winnaar van de halve finale.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Racket Prime Pro VSQZ

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist