Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Santiago P1 een dag uitgesteld door problemen met de banen

Het Santiago P1 toernooi, het derde en laatste evenement van de Zuid-Amerikaanse tournee van Premier Padel, is een dag uitgesteld vanwege problemen met het tapijt op de velden in de Movistar Arena.

De kwalificatierondes die zondag zouden beginnen zijn verschoven naar maandag omdat de baan niet in optimale omstandigheden was. Premier Padel heeft een verklaring uitgegeven waarin de situatie wordt uitgelegd en waarin wordt verduidelijkt dat de verantwoordelijkheid ligt bij de lokale promotor, die vertragingen had bij het installeren van de benodigde infrastructuur voor de velden.

“Vanwege een ongelukkige vertraging in de installatie van bepaalde baaninfrastructuren door de lokale promotor, is na overleg met de PPA en IPPA besloten om de start van de Santiago P1 met één dag uit te stellen”, aldus de verklaring.

Het nieuwe schema voor de week is nog niet bekendgemaakt. De toernooiorganisatoren zijn bezig om alles te reorganiseren en de verloren dag in te halen, vooral omdat dit een P1-toernooi is, met grotere lotingen en een zwaardere wedstrijdbelasting.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Tour '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist