Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Sanchez en Josemaria stonden voor een zware opgave in Valladolid tegen het verrassingskoppel

Hoewel de favorieten het voordeel hadden door hun momentum en ervaring, speelden de jonkies een wervelende wedstrijd en trotseerden ze alle verwachtingen.

Het nummer één koppel van de wereld, Paula Josemaría en Ariana Sánchez, leverde een slopende strijd in de kwartfinale van de Valladolid Open op de World Padel Tour. Ze stonden tegenover de revelatie van het toernooi, Ustero en Alonso, een jong duo van slechts 16 en 17 jaar oud.

Meteen vanaf het begin van de wedstrijd maakten de jonge Spaanse spelers duidelijk dat ze geen respect zouden tonen voor het hoogst gerangschikte duo ter wereld. Met lef en verrassend zelfvertrouwen namen ze het initiatief en wonnen de eerste set met een score van 6-4.

Sanchez en Josemaria komen van achter naar halve finale

In de tweede set reageerden Sanchez en Josemaria echter vastberaden. De topspelers toonden hun ervaring en vaardigheid en domineerden het spel volledig en veegden de set met een nadrukkelijke 6-0 overwinning. Het leek erop dat ervaring en talent het zouden winnen van jeugd en durf.

Maar Ustero en Alonso lieten zich niet intimideren en gingen vastberaden de derde set in. Ze namen snel de leiding en bouwden een 3-0 voorsprong op. Desondanks lieten de nummers één van de ranking weer eens zien waarom ze de beste zijn.

Ondanks dat Paula Josemaría wat last had van haar linkerarm, nam Ariana Sánchez de controle over de baan over. Met een score van zes games tegen één stelde de nummer één van de wereld de derde set en daarmee de wedstrijd veilig met een eindresultaat van 4/6, 6/0, 6/4.

Groot nieuws genaamd Ustero en Alonso

Na de wedstrijd verspilden Sánchez en Josemaría geen tijd om hun jonge tegenstanders te feliciteren en hun talent te erkennen.

Deze rijzende sterren van het damespadel daagden niet alleen de topspelers van het seizoen uit, maar toonden ook een enorm potentieel ondanks hun jonge leeftijd. Ustero en Alonso zijn ongetwijfeld een grote aanwinst voor het damespadel en dit is nog maar het begin van een lange lijst successen in hun carrière.

Heb je onze andere berichten al gelezen?