Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Samenvatting: Hier zijn alle nieuwe World Pairs die zijn ingeschreven voor de Madrid Master

Volgende week is de WPT Madrid Master, met verschillende nieuwe paren bij de mannen. Hier is de samenvatting.

De deelnemerslijst voor het komende toernooi van de World Padel Tour, Madrid Master, is nu officieel. Zoals Padel Alto al eerder meldde, zullen verschillende nieuwe paren hun debuut maken in het toernooi na een reeks splitsingen en fusies.

Momo González/Javier Garrido (7): Na de pauze met Sanyo Gutiérrez, zal Momo González samenwerken met de Spanjaard Javier Garrido. Volgens het Argentijnse account VeinteDiez zal González van positie wisselen naar de forehand kant.

Sanyo Gutiérrez/Agustín Gutiérrez (10): Sanyo Gutierrez wordt gekoppeld aan zijn neef Agustin Gutierrez. Het duo verwacht het hele seizoen te spelen.

Javier Rico/Rafael Méndez (21): Javier Rico heeft de afgelopen wedstrijden samengewerkt met Javier Garrido omdat Lucas Campagnolo geblesseerd was. Nu begint hij aan een nieuwe samenwerking met Rafael Méndez.

José Rico/Jorge Ruiz (23): José Rico heeft eerder met Agustín Gutiérrez gespeeld, nu is hij gekoppeld aan Jorge Ruiz.

Lucas Campagnolo neemt niet deel aan de competitie. In juli kreeg de Braziliaan tijdens de Premier Padel in Rome te maken met een terugslag in zijn langdurige blessure. Hierdoor miste Campagnolo verschillende wedstrijden.

In de damesklasse blijven de speelsters samenwerken. Verschillende paren zijn echter uit elkaar gegaan voor het laatste WPT-evenement.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Sense Pro '24 Padel Racket

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist