Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Salazar spreekt zich uit na scheiding: “We hadden afgesproken bij elkaar te blijven”

Na de aankondiging van de scheiding tussen Gemma Triay en Alejandra Salazar, gaf de Madrileen een interview aan de Spaanse krant Marca, waarin ze onthulde hoe ze de beslissing van haar voormalige partner heeft ontvangen.

Gemma Triay’s keuze om uit elkaar te gaan met Alejandra Salazar verraste de padelwereld, inclusief Salazar zelf. In een interview met het Spaanse blad Marca vertelde Salazar voor het eerst hoe ze het nieuws vernam.

Onverwacht nieuws

Triay’s beslissing om Salazar te verlaten kwam niet alleen door de beslissing zelf, maar ook door de timing die Triay had gekozen voor de splitsing, omdat Alejandra momenteel in de laatste stadia van herstel is van een operatie aan haar rechter elleboog.

“Ik besprak het met Gemma en ze vertelde me dat ze het jaar met mij was begonnen, dat ze het aan mijn zijde wilde afmaken en dat we 2024 wel zouden zien zitten. Maar het idee was dat ‘TriAzar’ door zou gaan,” zei ze.

Hoewel het idee om de samenwerking tussen Salazar en Triay voort te zetten bleef bestaan na de Premier Padel in Madrid, veranderde Gemma van gedachten na de WPT Málaga.

“Na Madrid kwamen we hier bij elkaar, evalueerden alles wat er gaande was en kwamen overeen om bij elkaar te blijven. Na het evenement in Málaga waren we van plan om een paar dagen weg te gaan en daarna de training te hervatten en ons te richten op Finland. Maar in de week voor onze vakantie belde ze me op en zei dat het haar speet, maar dat ze zou samenwerken met Marta (Ortega).”

“Wilde weer het beste van mezelf geven aan het team”

De beslissing van Triay kwam als een schok voor Ale Salazar, die al haar hoop had gevestigd op een goede afsluiting van het jaar met het ‘TriAzar’ team.

“Ik wilde weer het beste van mezelf geven aan het team, maar ik ben teleurgesteld dat ik niet kan blijven bewijzen dat we het jaar samen konden afsluiten en dat het goed ging met mijn elleboog. Ik zou de eerste zijn om een stap opzij te zetten als ik zag dat het niet goed ging of als ik last bleef houden van mijn elleboog, waardoor ik geen acceptabele prestatie kon leveren op het veld. Ik blijf achter met die onafgemaakte zaken…”

Ze vervolgt:

“Het project verdiende het om te eindigen door terug te keren naar de rechtbank en nog een keer ons beste beentje voor te zetten, strevend naar het hoogste. Het was mijn droom.”

Terugkeer bij de WPT Finland Open

Alejandra Salazar zal haar comeback maken op de padelbaan bij de WPT Open in Finland, die gepland staat voor eind augustus, met een nieuwe partner. Hoewel ze de naam van haar nieuwe teamgenoot nog niet bekend heeft gemaakt.

“Ik ben het team aan het samenstellen en ik kan de naam nog niet vrijgeven, maar ik kan wel zeggen dat ik iemand zoek die zeer toegewijd is, het plezier dat ik heb deelt en het leuk vindt om op de baan te spelen.”

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Racket Prime Pro VSQZ

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist