Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Robert Lewandowski leidt team in inaugurele Hexagon Cup

De Hexagon Cup, een gloednieuwe teamcompetitie die prestige en een aanzienlijke geldprijs belooft, zal begin volgend jaar zijn debuut maken. De competitie heeft al de aandacht getrokken van voetbalster Robert Lewandowski, die heeft aangekondigd dat hij met zijn eigen team zal deelnemen.

De Hexagon Cup: Een nieuwe competitie op de sportkalender

De eerste editie van de Hexagon Cup zal plaatsvinden in de Arena van Madrid, Spanje, van 31 januari tot 4 februari 2024. De competitie zal bestaan uit zes teams, elk bestaande uit een herenkoppel, een dameskoppel en een talentenkoppel. Deze teams zullen strijden om een totaal prijzengeld van één miljoen euro.

De organisatoren van de Hexagon Cup hebben al verschillende teams aangekondigd en er worden er nog meer verwacht. Onder de deelnemende teams bevindt zich het Hexagon Team, met Paquito Navarro en Alejandra Salazar. De Rafa Nadal Academy heeft ook bevestigd dat ze een team zullen hebben in de competitie, hoewel de spelers nog niet zijn aangekondigd.

Lewandowski’s liefde voor Padel

De meest recente teamaankondiging komt van voetbalster Robert Lewandowski, die heeft aangekondigd dat hij een team zal leiden in de competitie. Lewandowski, die in Spanje woont en speelt, heeft zijn liefde voor de sport Padel, de op één na grootste sport in Spanje, uitgesproken.

“Sinds ik in Spanje woon en speel, heb ik de padelkoorts te pakken”, zegt Lewandowski. “Ik zie veel potentieel voor de toekomst van Padel. Het zal blijven groeien over de hele wereld. Toen ik hoorde over de Hexagon Cup en het concept om teams uit verschillende sporten aan te trekken, wist ik dat dit mijn kans was om mijn passie voor sport naar een hoger niveau te tillen.”

De oprichting van Team RL9

Lewandowski is enthousiast over de oprichting van zijn team, RL9, en de mogelijkheid om deel uit te maken van de padelgemeenschap. “Het opzetten van het RL9-team is een spannende stap voor mij”, zegt hij. “Ik kijk ernaar uit om de beste spelers te contracteren en een team samen te stellen dat hopelijk het kampioenschap gaat winnen!”

Hoewel Lewandowski nog geen spelers voor zijn team heeft aangekondigd, wordt verwacht dat hij dit in de komende weken zal doen. Met zijn deelname aan de Hexagon Cup laat Lewandowski zien dat hij niet alleen een getalenteerde voetballer is, maar ook een gepassioneerde sportliefhebber en een ambitieuze teamleider.

De Hexagon Cup belooft een spannende toevoeging te zijn aan de sportkalender van 2024, en met sterren als Robert Lewandowski die deelnemen, zal het zeker een evenement zijn om in de gaten te houden.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist