Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Revolutionaire padelbaan ontwikkeld door PPA en Padel Galis

In een baanbrekende samenwerking hebben de Players Association (PPA) en Padel Galis een innovatieve padelbaan ontwikkeld die de speelervaring aanzienlijk verbetert. De Spaanse fabrikant, onder leiding van hoofdingenieur Jaume Molina, en het spelerscollectief, vertegenwoordigd door vicepresident José Carlos Gaspar, hebben een baanformaat gecreëerd dat zowel de speelervaring als de veiligheid van de spelers verbetert.

Belangrijke verbeteringen

De nieuwe padelbaan introduceert een aantal belangrijke verbeteringen. Een van de meest opvallende veranderingen is de evolutie in het ontwerp van het netgebied. De traditionele netafdekking is verwijderd, wat resulteert in een uniformere balstuit en een verhoogde veiligheid voor de spelers door het risico op verstrikking te elimineren.

Daarnaast is er een ultra-panoramische versie van de baan ontwikkeld, die maximale zichtbaarheid biedt voor toeschouwers in het stadion en tijdens audiovisuele uitzendingen. Dit verbetert niet alleen de ervaring voor de toeschouwers, maar maakt de sport ook aantrekkelijker voor televisie- en online uitzendingen.

Een andere innovatieve toevoeging is dat de netposten nu een specifiek compartiment kunnen hebben voor het opbergen van de bal. Dit lijkt een kleine verandering, maar het kan een groot verschil maken in de speelervaring, omdat spelers nu niet langer hoeven te zoeken naar de bal tijdens het spel.

Samenwerking en innovatie

“Vanaf het begin van het project, in samenwerking met Padel Galis, hebben we met succes ingespeeld op de behoeften van de spelers in competitieverband. Teamwork heeft geresulteerd in een innovatieve baan die de spelervaring echt verbetert en de veiligheid van paddle tennissers garandeert”, zegt Jose Carlos Gaspar, Vice President van PPA.

Deze samenwerking tussen Padel Galis en de PPA is een perfect voorbeeld van hoe innovatie en samenwerking kunnen leiden tot verbeteringen in de sport. Door nauw samen te werken met de spelers en hun behoeften te begrijpen, hebben ze een baan kunnen ontwikkelen die niet alleen de speelervaring verbetert, maar ook de veiligheid van de spelers garandeert.

Conclusie

De nieuwe padelbaan van Padel Galis en de PPA is een grote stap voorwaarts in de ontwikkeling van de sport. Door innovatieve ontwerpelementen te introduceren en nauw samen te werken met de spelers, hebben ze een baan gecreëerd die de speelervaring en de veiligheid van de spelers aanzienlijk verbetert. Het is een spannende tijd voor de sport en we kijken uit naar de verdere ontwikkelingen die deze samenwerking zal brengen.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist