Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Reggaeton-artiest Daddy Yankee betreedt de padelwereld


Reggaeton-artiest Daddy Yankee betreedt de padelwereld

  Daddy Yankee speelt padel

Daddy Yankee, Puerto Ricaanse reggaeton-zanger, wereldwijd bekend om zijn muziek, heeft aangekondigd dat hij toetreedt tot de wereld van padel. Hij is de nieuwste beroemdheid die zich bij de sport aansluit, een racketsport die in een opmerkelijk tempo groeit en een van de meest populaire en beoefende sporten ter wereld wordt.

De aankondiging werd gedaan via de sociale netwerken van de artiest, vergezeld van een foto waarop Daddy Yankee verschijnt met een padelracket. Hij onderschreef de foto met twee woorden die de boodschap samenvatten: “Padel Vibes”.

De reggaeton-ster onthulde dat hij de nieuwste trend volgt, een sport die vooral in Spanje en Latijns-Amerika een hoge vlucht neemt, landen waar het al een van de snelst groeiende sporten is.

Padel wordt over de hele wereld erkend vanwege zijn groeiende populariteit en alle fans die het elke dag aantrekt.

Daddy Yankee heeft onthuld dat hij padel zal gebruiken als onderdeel van zijn trainingsroutine. Hij heeft ook gezegd dat hij enthousiast is over de uitdaging, omdat hij de technische en tactische kant van de sport zal moeten leren. Hij zei dat hij op zoek was naar een partner om te beginnen met oefenen.

Het nieuws van de Puerto Ricaanse ster is goed ontvangen door de padelfamilie. Veel van zijn fans hebben al hun enthousiasme uitgesproken over het nieuws en over de ontmoeting met Daddy Yankee op de padelbanen.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Racket Prime Pro VSQZ

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist